Βάνα Μπάρμπα: «Δεν οφείλω να είμαι με κανένα θύμα»

Forever Woman

H Βάνα Μπάρμπα μίλησε για τις εξελίξεις στον καλλιτεχνικό χώρο αλλά και για τη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη

H Βάνα Μπάρμπα βρέθηκε στο πλατό του «Πρωινού», παραχωρώντας μια αποκαλυπτική συνέντευξη στον Γιώργο Λιάγκα και στη Δούκισσα Νομικού. Η ηθοποιός μίλησε για το ελληνικό κίνημα «metoo», την δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, αλλά και για τις εξελίξεις στον καλλιτεχνικό χώρο. Ενώ δεν δίστασε να εκφράσει την ενόχλησή της, με αφορμή την τηλεοπτική αναπαραγωγή γύρω από το θέμα, τονίζοντας πως έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη. Συγκεκριμένα, η Βάνα Μπάρμπα δήλωσε:

Δείτε επίσης: Κατερίνα Παπουτσάκη: «Έχω αυτοάνοσο που δεν ξέρουμε πώς λέγεται»

«Δεν οφείλω να είμαι με κανένα θύμα, οφείλω να είμαι με την δικαιοσύνη, εφόσον πει τη γνώμη της. Ένα πράγμα. Από την αρχή δεν φοβήθηκα να μιλήσω. Ας αφήσουμε αυτούς τους ανθρώπους στην ησυχία τους, είναι στα χέρια της δικαιοσύνης.

Όλο αυτό το πράγμα τους έκανε ζημιά. Δεν μπορούν να τρέχουν πίσω τους συνέχεια. Δηλαδή πραγματικά είναι κάτι τρομερό. Όλη αυτή η δημοσιότητα έχει κακοποιήσει τους ανθρώπους. Ας τους αφήσουμε στην ησυχία τους.

Βλέπω τον Πέτρο ότι έχει γίνει… ένας άνθρωπος δεν μπορεί να περπατήσει. Η γυναίκα αυτή έχει περάσει τα πάνδεινα. Δεν θα βγει η απόφαση του δικαστηρίου; Αν η Δικαιοσύνη το αποφανθεί, τότε θα πρέπει να λυπηθούμε και τις γυναίκες. Μέχρι τώρα κάνουμε τηλεδίκες και δικάζουμε εμείς. Βγήκε η απόφαση; Δεν είπα ότι λένε ψέματα. Τα κορίτσια είναι εξαιρετικά. Πολλές από αυτές τις γνωρίζω και τις σέβομαι. Μερικές δεν τις ξέρω καθόλου. Όλο αυτό το κομμάτι ενάμιση χρόνο τώρα έχει κάνει κακό».

Δείτε επίσης: