Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Κατερίνα Καινούργιου: Ήμουν ο εύκολος στόχος

Μεγάλωσα με το όνειρο να γίνω μαμά. Όσο μεγαλώνω βλέπω ότι το όνειρο αυτό δεν πραγματοποιείται…

Η Κατερίνα Καινούργιου παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και μίλησε για την επιθυμία της να γίνει μαμά. Εξομολογήθηκε τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς της λέγοντας ότι τα χρόνια περνάνε και το όνειρο της δεν πραγματοποιείται. Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια δήλωσε:

Δείτε επίσης: Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Είναι έτοιμη για την πρεμιέρα του Love Island 

Ένιωσες ποτέ ότι είσαι εύκολος στόχος;

Μα ήμουν ο εύκολος στόχος. Και συνεχίζω να είμαι. Ίσως με τα χρόνια να έγινα πιο συμπαθής, ειδικά στις γυναίκες, γιατί είμαι ειλικρινής. Δεν έκρυψα ποτέ κάτι. Και αυτή την ειλικρίνεια την έχω πληρώσει στην προσωπική μου ζωή. Μπορεί να έχω πει ότι με έχουν αφήσει, ότι έχω κλάψει για άντρα, ότι μπορεί να γυρίζω σπίτι μόνη μου και να κλαίω, να αναρωτιέμαι τι λάθη έχω κάνει. Πολλές γυναίκες όμως μου στέλνουν μηνύματα ότι και εκείνες έτσι νιώθουν. Ότι βρίσκονται κοντά στα 40 και δεν μπορούν να κάνουν μια σοβαρή σχέση. Μεγάλωσα με το όνειρο να γίνω μαμά. Όσο μεγαλώνω βλέπω ότι το όνειρο αυτό δεν πραγματοποιείται…

Δείτε επίσης: Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Είναι έτοιμη για την πρεμιέρα του Love Island 

Το χρεώνεις στον εαυτό σου;

Μπορεί να είναι λάθος οι επιλογές μου, μπορεί να φταίει ότι έδωσα μεγαλύτερο βάρος στη δουλειά μου. Είμαι ανασφαλής στην προσωπική μου ζωή. Αυτό δουλεύω τώρα που κάνω ψυχοθεραπεία. Πώς γίνεται να έχεις καταφέρει τόσα στη δουλειά σου, να στηρίζεις οικονομικά όλη την οικογένειά σου –και αυτό το λέω με χαρά– και στην προσωπική σου ζωή να γίνεσαι θύμα ή να νιώθεις λίγη για τον άλλο; Αυτή η ανασφάλεια δεν είναι ελκυστική. Άρα σίγουρα έχω κάνει κι εγώ λάθη, έχω ανεχτεί καταστάσεις που δεν θα έπρεπε να έχω υπομείνει.

Δείτε επίσης:

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2022
Βάσω Λασκαράκη: «Ήμουν πολύ κλειστός άνθρωπος και ο Λευτέρης με άλλαξε»

Διαβάστε επίσης