Δήμητρα Κατσαφάδου: Δεύτερη ληστεία μέσα σε λίγες μέρες

Forever Woman

Μετά από τη ληστεία που είχε δεχτεί στις αρχές του μήνα, οι ληστές “ξαναχτυπούν” τη Δήμητρα Κατσαφάδου

Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες οι δράστες εισέβαλλαν σε ένα από τα καταστήματα της Δήμητρας Κατσαφάδου. Όπως έδειξε και η ίδια η επιχειρηματίας σε βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η τζαμαρία είναι σπασμένη με πέτρα. Η ίδια δήλωσε:

«Η ιστορία επαναλαμβάνεται! Πόσο ντροπή αισθανόμαστε για κάποιους ανθρώπους που εισβάλουν στο χώρο σου και σου κλέβουν τις κρέμες σου! Ο Θεός να τους συγχωρέσει! Εγώ δε σταματάω να δημιουργώ, να εξελίσσομαι και να χαρίζω σε όποιον έχει πραγματική ανάγκη» έγραψε.

Δείτε επίσης: Φαίη Σκορδά: Εξώδικο στην εκπομπή της λίγο πριν την πρεμιέρα 

Θυμίζουμε ότι στις αρχές Σεπτεμβρίου οι δράστες είχαν εισβάλει στο κατάστημα του Περιστερίου, κλέβοντας τις πιο ακριβές κρέμες. Η Δήμητρα Κατσαφάδου είχε δηλώσει στο Live News:

«Μπήκανε μέσα στοχευμένα, άνοιξαν και τα δύο τα ψυγεία και βεβηλώσανε τον χώρο. Με πολύ μεγάλη πέτρα σπάσανε την τζαμαρία. Πατάγανε επιτόπου πάνω στα γυαλιά όπως φαίνεται και από την οθόνη και γρήγορα με μαύρη τσάντα σαν των σκουπιδιών βάζανε μέσα τις καλύτερες κρέμες. Αυτό μου έκανε εντύπωση, πώς πήγανε στοχευμένα στο πιο ακριβό υλικό. Κάνανε πλιάτσικο, δηλαδή μπήκανε τέσσερις και κάτι και μέσα σε πέντε λεπτά είχανε μαζέψει όλο το ψυγείο που οι κρέμες μου φυλάσσονται εκεί. Μέχρι στιγμής η απογραφή δείχνει ότι είναι πάνω από 500 τεμάχια που πήρανε. Επειδή οι κρέμες μου αποτελούνται από καλά υλικά, η ζημιά είναι αρκετά μεγάλη οικονομικά».

Δείτε επίσης: