Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Πρίγκιπας Χάρι: Το συγκινητικό μήνυμα για τη βασίλισσα Ελισάβετ

«Εσύ και ο παππούς ξανά ενωμένοι τώρα»

Η Βασίλισσα Ελισάβετ είχε αδυναμία στον πρίγκιπα Χάρι, παρόλο που είχε φύγει από τη Μεγάλη Βρετανία. Ο πρίγκιπας Χάρι έκανε επίσημη δήλωση για τον θάνατο της πολυαγαπημένης του γιαγιάς που συγκινεί. Συγκεκριμένα, ο πρίγκιπας Χάρι έγραψε:

Δείτε επίσης: Δήμητρα Κατσαφάδου: Δεύτερη ληστεία μέσα σε λίγες μέρες

«Γιορτάζοντας τη ζωή της γιαγιάς μου, της Αυτού Μεγαλειότητας της Βασίλισσας – και μαζί με το πένθος για την απώλεια της – θυμόμαστε σε όλους μας ότι ήταν η καθοδηγητική πυξίδα για τόσους πολλούς, με τη δέσμευσή της στην υπηρεσία της και το καθήκον της.

Γιαγιά, ενώ αυτός ο τελικός χωρισμός μας φέρνει μεγάλη θλίψη, είμαι για πάντα ευγνώμων για όλες τις πρώτες μας συναντήσεις – από τις πρώτες παιδικές μου αναμνήσεις μαζί σου, μέχρι να σε συναντήσω για πρώτη φορά ως Γενικός Διοικητής, μέχρι την πρώτη συνάντησή σου με την αγαπημένη μου γυναίκα και τις αγκαλιές σου στα αγαπημένα σου δισέγγονα. Σε ευχαριστούμε για τη δέσμευσή σου στον ρόλο σου και για τις καλές συμβουλές σου. Σε ευχαριστώ για το μεταδοτικό χαμόγελό σου. Και, επίσης, χαμογελάμε αφού ξέρουμε ότι εσύ και ο παππούς είστε ξανά ενωμένοι τώρα, μαζί εν ειρήνη».

Δείτε επίσης:

Τριαντάφυλλος: «Δεν θα πήγαινα ποτέ στον Νίκο Μουτσινά»
Μπέττυ Μαγγίρα: «Κανένας δε μπορεί να κάνει πια τεράστια νούμερα τηλεθέασης»

Διαβάστε επίσης