Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Τριαντάφυλλος: «Δεν θα πήγαινα ποτέ στον Νίκο Μουτσινά»

Τριαντάφυλλος: «Δεν ξέρω αν θα πάω στο Survivor All Star»

Ο Τριαντάφυλλος μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Open Weekend» μίλησε σχετικά με τη συμμετοχή του στο «Survivor All Star», όσο και για το αν θα πήγαινε στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά. Πιο συγκεκριμένα ο διάσημoς τραγουδιστής δήλωσε:

«Δεν ξέρω αν θα πάω στο Survivor All Star. Έχω πάει στην Acun Medya αλλά δεν τα έχουμε βρει. Δεν έχω απαντήσει ακόμα γιατί περιμένω κάποια στάνταρ πράγματα. Δεν είναι πάντα όλα θέμα χρημάτων. Σε μία ομάδα δεν μπορεί ο Κριστιάνο Ρονάλντο να παίρνει τα ίδια χρήματα με τον δεξί ή τον αριστερό back. Άλλα λεφτά παίρνουν οι σταρ κι αυτοί που έχουν ένα όνομα. Ο Μέσι δεν μπορεί να παίρνει τα ίδια χρήματα με έναν παίκτη πιο άσημο. Ο καθένας σύμφωνα με αυτά που έχει δώσει, θα ζητήσει αυτό που πρέπει να πάρει. Αν το πάρει, καλώς, αν όχι δεν πάει».

Δείτε επίσης: Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2022

Όσον αφορά την εκπομπή του Νίκου Μουτσινά δήλωσε:

«Όχι δεν θα πήγαινα ποτέ γιατί είπε πολλά άσχημα πράγματα, τα οποία πείραξαν την οικογένειά μου κι έθιξαν και προσωπικότητες. Αν όμως θέλει, μπορούμε να καθίσουμε με ένα μικρόφωνο και να πούμε τις αλήθειες μας. Σε ουδέτερο κανάλι, όχι στο δικό του» εξήγησε.

Δείτε επίσης:

Βάσω Λασκαράκη: «Ήμουν πολύ κλειστός άνθρωπος και ο Λευτέρης με άλλαξε»
Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Είναι έτοιμη για την πρεμιέρα του Love Island 

Διαβάστε επίσης