Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Μπέττυ Μαγγίρα: «Κανένας δε μπορεί να κάνει πια τεράστια νούμερα τηλεθέασης»

Μπέττυ Μαγγίρα: Μοιράζεται πια πάρα πολύ η πίτα

Η Μπέττυ Μαγγίρα μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» αναφέρθηκε τόσο στην επιστροφή της στην τηλεόραση όσο και στο φετινό ανταγωνισμό, που όπως όλα δείχνουν δεν θα είναι μικρός. Συγκεκριμένα δήλωσε:

«Πάντα οι πρεμιέρες έχουν άγχος, όπως και στο θέατρο όταν ξεκινάμε έχουμε άγχος και σε όλες τις πρεμιέρες έχουμε άγχος. Το άγχος όμως το δημιουργικό που θέλεις όλα να πάνε καλά, να μην πεις τίποτα περίεργο, να μην κάνεις κανένα σαρδάμ περίεργο, και γενικώς όλα τα περίεργα. Είχα χρόνια να κάνω κάτι τέτοιο. Πρωινό δεν είχα ξανακάνει, το ζωντανό όμως δεν με χάλασε μιας και έχω ξανακάνει.

Είναι λίγο διαφορετική η θεματολογία αλλά επειδή θεωρώ ότι είναι η δουλειά μου και τα παρακολουθούσα στην τηλεόραση, δεν θεωρώ ότι είναι τελείως εκτός από εμένα. Απλά δεν με είχαν δει να το κάνω αυτό το πράγμα».

Δείτε επίσης: Φαίη Σκορδά: Εξώδικο στην εκπομπή της λίγο πριν την πρεμιέρα 

Όσο για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν σχολίασε:

«Φέτος πολλές οι αλλαγές. Έτσι για να μην βαριόμαστε! Εγώ λέω πως ο ανταγωνισμός είναι καλός, σε κάνει να προσπαθείς παραπάνω, σε κάνει καλύτερο και σε εξελίσσει. Δεν είναι αγχωτικό, νομίζω ότι μοιράζεται πια πάρα πολύ η πίτα. Δηλαδή δεν μπορεί κανένας να κάνει τεράστια νούμερα όπως μπορεί να γίνονταν άλλες χρονιές γιατί είναι πάρα πολλά πια τα πρωινά. Οπότε όλοι θα μοιραζόμαστε. Θα πάρει άλλος μικρό μερίδιο και άλλος μεγαλύτερο».

Δείτε επίσης:

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2022
Βάσω Λασκαράκη: «Ήμουν πολύ κλειστός άνθρωπος και ο Λευτέρης με άλλαξε»

Διαβάστε επίσης