Λάθη που κάνεις στο στέγνωμα των μαλλιών


Όλες νιώθουμε υπέροχα όταν βγαίνουμε από το κομμωτήριο με το νέο μας χτένισμα

Μας κάνει να νιώθουμε ότι είμαστε μοντέλο από την τελευταία επίδειξη της Victoria Secret. Καταπληκτικό συναίσθημα! Tι συμβαίνει όταν δοκιμάζουμε το ίδιο χτένισμα στο σπίτι; Όχι και τόσο καλό. Για να μπορέσουμε να έρθουμε πιο κοντά στο αποτέλεσμα του κομμωτηρίου πρέπει να καταγράψουμε τα κοινά λάθη που κάνουμε όλες οι γυναίκες και να τα βελτιώσουμε.

Δεν προστατεύεις τα μαλλιά από τη θερμότητα.

Οποιοδήποτε εργαλείο styling και να χρησιμοποιείς, είτε για να ισιώσεις, είτε για να κάνεις μπούκλες τα μαλλιά σου, πάντα πρέπει να εφαρμόζεις ένα προϊόν προστασίας θερμότητας.

Στεγνώνεις όλα τα μαλλιά μαζί.

Χώρισε τα μαλλιά σου και στέγνωσε τα τμηματικά. Με αυτόν τον τρόπο θα σιγουρευτείς ότι έχεις στεγνώσει το κάθε τμήμα εξίσου καλά. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις “κλιπάκια” ώστε να εμποδίσεις τα νωπά μαλλιά να έρθουν σε επαφή με τα στεγνά.

Δεν κρατάς σωστά το πιστολάκι

Φρόντισε να κρατάς το πιστολάκι από το χερούλι, ώστε να μπορείς να έχεις περισσότερη ισχύ στις κινήσεις σου. Χρησιμοποιείσαι τη βούρτσα για ίσιωμα κρατώντας το πιστολάκι ακριβώς σε παράλληλη κίνηση.

Χρησιμοποιείς τη λάθος βούρτσα

Προτίμησε τις βούρτσες που είναι φτιαγμένες από φυσική τρίχα, ώστε να αποφύγεις την υπερθέρμανση. Μόλις βεβαιωθεί ότι έχουν στεγνώσει όλα τα μαλλιά σου, χρησιμοποίησε ένα ειδικό serum ώστε να αποφύγεις το φριζάρισμα.

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε
ακόμα