Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

38χρονη παντρεύτηκε τον εαυτό της στη Σαντορίνη

Ο παραμυθένιος γάμος της 38χρονης, κόστισε 25.000€ και είναι ο πρώτος solo γάμος στη Σαντορίνη

Όπως όλα δείχνουν η ύπαρξη γαμπρού δεν αποτελεί προϋπόθεση για να πραγματοποιηθεί ένας γάμος. Η έλλειψη γαμπρού δεν πτόησε την 38χρονη Γαλλίδα Laëtitia Nguyen η οποία παντρεύτηκε τον εαυτό της με τελετή στη Σαντορίνη.

Δείτε επίσης: Πάνος Καλλίτσης: «Πέντε χρόνια έχω υποστεί έναν ηθικό και ψυχικό βιασμό»

Σύμφωνα με την ίδια, ο αρραβωνιαστικός της αποφάσισε να χωρίσουν τρεις μήνες πριν τον γάμο στο νησί. Που να ήξερε όμως ότι ο γάμος τελικά έγινε. Η παραμυθένια τελετή πραγματοποιήθηκε στη Σαντορίνη με μόλις 8 καλεσμένους και είναι ο πρώτος solo γάμος του νησιού.

Η ίδια δήλωσε:

«Ακόμα είμαι πληγωμένη και πάντα θα με πονάει, ωστόσο η ζωή είναι ένα δώρο και πρέπει να το χαρώ. Δεν μπορείς να σβήσεις μια μέρα, για αυτό χρειαζόμουν να την μετατρέψω σε κάτι ευχάριστο. Ήταν ένας κανονικός γάμος, απλώς χωρίς γαμπρό. Είναι ντροπιαστικό να σε χωρίζουν και είναι ακόμα χειρότερο όταν γίνεται λίγο διάστημα πριν από τον γάμο σου. Αυτή η τελετή μου έδωσε πίσω την αυτοπεποίθησή μου και ξαναβρήκα τον εαυτό μου, είναι σαν να ξαναγεννήθηκα. Κανένας άντρας δεν ήθελε να με παντρευτεί, αλλά ήθελα να με παντρευτώ εγώ γιατί είμαι καταπληκτική και το ξέρω, δεν ντρέπομαι».

Δείτε επίσης:

Snik σε Ελεονώρα Μελέτη: « Δεν έχετε δώσει κάτι, μόνο παίρνετε»
4 άνθρωποι εκσφενδονίστηκαν από βαγόνι τρένου στο Allou Fun Park

Διαβάστε επίσης