Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Snik σε Ελεονώρα Μελέτη: « Δεν έχετε δώσει κάτι, μόνο παίρνετε»

Snik σε Ελεονώρα Μελέτη: « Ελπίζω να ανέβουν τα νούμερά σας. Πάρτε και τα πέντε λεπτά δημοσιότητά σας»

Πριν από λίγες ημέρες ο Snik απευθύνθηκε σε όσους του ζητούν να τους παραχωρήσει μία συνέντευξη, λέγοντας να ανεβάσουν το μπάτζετ τους. Στη συνέχεια έβγαλε ένα πάκο με χαρτονομίσματα και σταμάτησε έναν περαστικό για να του δώσει 100 ευρώ.

Δείτε επίσης: Snik: «Αν θέλετε συνέντευξη ανεβάστε το μπάτζετ σας»

Η Ελεονώρα Μελέτη σχολίασε μέσα από την εκπομπή της το περιστατικό λέγοντας:

«Εγώ τα φιλιά μου του στέλνω του Snik. Επειδή έστειλε ένα, εγώ του στέλνω επί 100. Και να είναι πάντα καλά το παιδί και να βοηθάει τους ανθρώπους, χωρίς το τηλέφωνο να είναι ανοιχτό. Δεν χρειάζεται να το δείχνουμε, το 50άρικο μπορούμε να το δώσουμε και όταν το τηλέφωνο είναι κλειστό. Και καλά κάνει και τροφοδοτεί τα social για να τα παίζουμε τζάμπα αυτά που ανεβάζει και δεν χρειάζεται να πληρώνουμε».

Ο Snik απάντησε στην Ελεονώρα Μελέτη λέγοντας:

«Είδα τώρα ένα δημοσίευμα που λέει η κυρία Μελέτη ότι δίνω λεφτά σε κάμερες και ότι κανονικά αν έπρεπε να βοηθήσω, δεν θα έπρεπε να το δείχνω στην κάμερα. Αυτό έτυχε, ένας άνθρωπος ζήτησε λεφτά και έδωσα λεφτά.

Έχω δώσει πολλά λεφτά πίσω από τις κάμερες που δεν τα ξέρετε κυρία Ελεονώρα Μελέτη, ούτε σκοπεύω να τα πω. Εντάξει; Αντιθέτως που εσείς τόσο καιρό δεν έχετε δώσει κάτι, μόνο παίρνετε. Σε εσάς λοιπόν στην εκπομπή σας δεν θα ερχόμουν ούτε με πολλά λεφτά. Καλές δουλειές, καλή σεζόν σας εύχομαι φέτος. Ελπίζω να ανέβουν και τα νούμερά σας. Εντάξει; Πάρτε και τα πέντε λεπτά δημοσιότητά σας.

Είτε λοιπόν είναι στην κάμερα είτε όχι, το να βοηθάς έναν συνάνθρωπό σου, δεν θα πρέπει να το κρίνετε. Κοιτάξτε τη δουλίτσα σας και θέλω να πω ότι μου είστε αντιπαθέστατη. Όπως και σε πολύ άλλο κόσμο! Τα φιλιά και πάλι. Μπορεί να ρωτήσετε το Make A Wish και άλλους οργανισμούς το τι κάνω πίσω από την κάμερα και δεν θέλω να το δείξω. Οκ; Το μίσος σας θα φέρει μόνο μίσος. Τόσο καιρό προσπαθείτε να κάνετε Cancel κάτι που δεν μπορείτε να κάνετε Cancel. Καθίστε στα αυγά σας γιατί ο κόσμος έχει ξυπνήσει. Δεν είμαστε στο 90’ που βλέπατε τηλεόραση. Λοιπόν ο καθένας να κάνει τη δουλειά του, ο καθένας κάνει λάθη αλλά να κάτσει στα αυγά του».

Δείτε επίσης:

Μαυρίκιος Μαυρικίου – Ιλάειρα Ζήση: Tο ταξίδι του μέλιτος στον Μαυρίκιο
Τάσος Χαλκιάς για Ιωάννα Μαλέσκου: «Μίλησα όσο πιο ευγενικά μπορούσα σε αυτήν την κυρία»

Διαβάστε επίσης