Πάνος Καλλίτσης: «Πέντε χρόνια έχω υποστεί έναν ηθικό και ψυχικό βιασμό»

Forever Woman

Πάνος Καλλίτσης: «Όταν υπάρχει ύβρης και αδικία, επέρχεται η Νέμεσις»

O Πάνος Καλλίτσης μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» μετά την απόφαση του αστικού δικαστηρίου υπέρ του, σχετικά με το θέμα των παρακρατημένων αντικειμένων και περιουσιακών στοιχείων της Έλενας Χριστοπούλου.

Σύμφωνα λοιπόν με την απόφαση, ο κομμωτής δεν οφείλει τίποτα στην πρώην σύζυγό του και την υποχρεώνει να καταβάλει τα δικαστικά έξοδα, ύψους 8.000 ευρώ. Συγκεκριμένα δήλωσε:

«Πέντε χρόνια έχω υποστεί έναν ηθικό και ψυχικό βιασμό. Όταν υπάρχει ύβρης και αδικία, επέρχεται η Νέμεσις. Είμαι χαρούμενος για την ελληνική δικαιοσύνη. Αυτό που βλέπω και παρατηρώ είναι ότι ζούμε σε μια εποχή παραπληροφόρησης και fake news και άλλα βγαίνουν, άλλα λέγονται για ευνόητους λόγους. Δεν ξέρω αν θα παντρευόμουν ξανά. Η συντροφικότητα είναι ο απώτερος σκοπός μου. Δεν νομίζω να βρεθώ ποτέ με την Έλενα Χριστοπούλου».

Δείτε επίσης: Κατερίνα Γερονικολού: Τι είπε για τη συνεργασία Τσιμιτσέλη- Λασκαράκη

Ο δικηγόρος της Έλενας Χριστοπούλου απάντησε:

«Η δέσμευση των λογαριασμών της κ. Χριστοπούλου από την πλευρά του κ. Καλλίτση είναι ξεκάθαρα προσχηματική. Πρόκειται για μια επικοινωνιακή κίνηση, που αφορά και αποκλειστικά και μόνο στα δικαστικά έξοδα, την αμοιβή του πληρεξούσιου δικηγόρου του και των δικαστικών επιμελητών συνολικού ποσού 8.000 ευρώ.

Μάλιστα δίχως καν να έχει ζητηθεί ως είθισται από τον αντίδικο να καταβληθεί το ποσό η πλευρά του κ. Καλλίτση προχώρησε σε κατασχετήριο, το οποίο και διένειμε στα μέσα ενημέρωσης χωρίς καν να έχει καθαρογραφεί και θεωρηθεί η δικαστική απόφαση, όπως προκύπτει από τα συνημμένα στο κατασχετήριο έγγραφα που σας απέστειλε. Το κατασχετήριο αυτό δεν έχει καμία υπόσταση στην εξέλιξη της υπόθεσης, αφού αφορά στα δικαστικά έξοδα και μόνο.

Η κίνηση αυτή από την πλευρά του κ. Καλλίτση είναι μια κίνηση που επιδιώκει να διαβάλει την κ. Χριστοπούλου και να στρέψει την προσοχή του κοινού μακριά από την απόλυτη και αμετάκλητη δικαίωσή της με το απαλλακτικό βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών που αποτελεί μια πραγματικά ουσιαστική εξέλιξη στην υπόθεση».

Δείτε επίσης:

Διαβάστε
ακόμα