Acai bowl με ρόφημα αμυγδάλου και μάνγκο από τον Άκη

Forever Woman

Το ρόφημα αμυγδάλου είναι ιδανικό για την περίοδο της νηστείας αλλά και για τους vegan

Δημιούργησε αυτά τα μοναδικά -και ταυτόχρονα υγιεινά- πρωινά που βλέπεις στο instagram με τη βοήθεια του Άκη!

Δείτε επίσης: Συνταγή για σπιτικούς λουκουμάδες

Υλικά:

  • 1 μάνγκο, περίπου 350γρ
  • 1 μπανάνα, περίπου 300γρ
  • 2 κ.σ. σκόνη acai
  • 2 κ.σ. σιρόπι σφενδάμου
  • 1 κ.γ. τζίντζερ, φρέσκο, τριμμένο
  • 1 κ.γ. μάτσα, σε σκόνη
  • 400 γρ. ρόφημα αμυγδάλου AdeZ
  • Για το σερβίρισμα (προαιρετικά)
  • 1 μάνγκο, σε κυβάκια 3εκ.
  • 100 γρ. μαύρα μούρα (blackberries)
  • 100 γρ. γκρανόλα
  • 10 γρ. ινδοκάρυδο

Eκτέλεση:

Καθαρίζουμε το μάνγκο και τη μπανάνα. Τα κόβουμε σε κομμάτια των 2 εκ. και τα βάζουμε σε ένα ταψί. Τυλίγουμε με μεμβράνη και βάζουμε στην κατάψυξη για 2 ώρες να παγώσουν.

Αφαιρούμε το ταψί από την κατάψυξη και ρίχνουμε τα παγωμένα κομμάτια των φρούτων σε ένα μπλέντερ. Προσθέτουμε τη σκόνη acai, το σιρόπι σφενδάμου, το φρέσκο τζίντζερ, τη μάτσα σε σκόνη και το ρόφημα αμυγδάλου AdeZ.

Χτυπάμε για 1-2 λεπτά μέχρι να διαλυθούν εντελώς τα κομμάτια των φρούτων και να έχουμε ένα ομοιόμορφο παχύρευστο μείγμα. Αδειάζουμε το μείγμα σε μπολ και σερβίρουμε με μάνγκο κομμένο σε κυβάκια, blackberries, γκρανόλα, και πασπαλίζουμε με ινδοκάρυδο.

Η συνταγή είναι του akispetretzikis.com

Δείτε επίσης: