Τips για να δείχνεις πιο ξεκούραστη το πρωί


Ποια είναι τα tips που θα σε βοηθήσουν να φαίνεσαι πιο ξεκούραστη το πρωί;

Η δύσκολη καθημερινότητα, το  άγχος, το stress και ο μη ποιοτικός ύπνος είναι μερικούς μόνο από τους παράγοντες που μας κουράζουν. Αν λοιπόν νιώθεις κουρασμένη και αυτό φαίνεται, σου έχουμε μερικά tips που θα σε βοηθήσουν να φαίνεσαι πιο ξεκούραστη.

Δώσε προσοχή στα μάτια

Τα μάτια είναι ο καθρέφτης της ψυχής μας και το πρώτο σημείο που προδίδει την κούραση. Οι μαύροι κύκλοι, οι σακούλες και το πρήξιμο στην επιδερμίδα γύρω από αυτά, είναι τα πιο φανερά σημάδια. Επένδυσε λοιπόν στις μάσκες ματιών οι οποίες θα μειώσουν το πρήξιμο, θα ενυδατώσουν και θα δώσουν ένα πιο φωτεινό τόνο σ’ αυτό το σημείο του προσώπου. Μην ξεχνάς να απλώνεις την κρέμα ματιών που δρα κατά του πρηξίματος και είσαι έτοιμη!

Glow On

Ας μη ξεχνάμε ότι μια υγιής, λαμπερή επιδερμίδα είναι αποτέλεσμα μιας σωστής skincare ρουτίνας. Αν λοιπόν θέλεις να επαναφέρεις στην επιδερμίδα σου τη χαμένη της λάμψη ήρθε η ώρα για ένα peeling. Άπλωσε την κατάλληλη μάσκα για τον τύπο του δέρματός σου, στοχεύοντας στις ανάγκες σου.

Tip: Oι μάσκες με άργιλο είναι ιδανικές για την απορρόφηση της λιπαρότητας, ενώ το ξηρό δέρμα έχει ανάγκη από ενυδάτωση.

Βραδινό skincare

Αρκετές φορές κάνουμε τόσο focus στην πρωινή μας ρουτίνα έχοντας ως αποτέλεσμα να παραμελούμε τη βραδινή. Με αυτόν τον τρόπο το μόνο που καταφέρνουμε είναι να συμβάλλουμε στο να κάνουμε την επιδερμίδα μας να δείχνει ακόμα πιο κουρασμένη. Επέλεξε λοιπόν – και μην παραμελείς! – με κρέμα νυκτός με αναζωογονητική και συμπυκνωμένη σύνθεση με δραστικά, θρεπτικά συστατικά η οποία θα χαρίσει στην επιδερμίδα σου μια πιο ξεκούραστη, λαμπερή και νεανική όψη.

Δείτε ακόμα  Εύκολα χτενίσματα για ατίθασα μαλλιά

Διαβάστε επίσης