6+1 λάθη που όλες κάνουμε με την mascara!

6+1 λάθη που όλες κάνουμε με την mascara!

Τα σημαντικότερα λάθη που όλες κάνουμε με την mascara και πρέπει να αποφύγουμε!

Η μάσκαρα είναι το Α & το Ω σε ένα μακιγιάζ. Δεν υφίσταται ολοκληρωμένο μακιγιάζ αν δεν υπάρχει μάσκαρα. Βέβαια αποτελεί παγίδα καθώς μια λάθος κίνηση μπορεί να σαμποτάρει το σαγηνευτικό σου βλέμμα. Παρακάτω λοιπόν θα μάθεις πως να χρησιμοποιείς την mascara σαν επαγγελματίας, αποφεύγοντας τα λάθη που όλες έχουμε κάνει κατά καιρούς.

Λάθη που πρέπει να αποφύγεις!

Βουτάς το βουρτσάκι στην συσκευασία πολλές φορές
Δυστυχώς το μόνο που θα καταφέρεις με αυτόν τον τρόπο είναι να χρησιμοποιήσεις περισσότερο προϊόν και να αφήσεις να περάσει αέρας στη συσκευασία, με αποτέλεσμα το προϊόν ξεραθεί και να μην απλώνεται με ευκολία στις βλεφαρίδες.

Δεν αφαιρείς την επιπλέον ποσότητα Καλό θα ήταν πριν χρησιμοποιήσεις τη μάσκαρα να καθαρίσεις το βουρτσάκι με ένα χαρτομάντηλο ώστε να αποφύγεις τους ενοχλητικούς κόμπους.

Χρησιμοποιείς λάθος το curler
Όταν χρησιμοποιείς το curler αφού έχεις ήδη απλώσει τη μάσκαρα τότε σπας τις βλεφαρίδες σου και δεν δημιουργείς την καμπύλη. Οπότε χρησιμοποίησε πρώτα το curler ώστε να δώσεις την επιθυμητή καμπύλη και μετά τοποθέτησε τη μάσκαρα.

Δεν ξέρεις την σωστή τεχνική
Άπλωσε την μάσκαρα  με αργές κινήσεις από την ρίζα ως την άκρη κάνοντας ελαφρές κινήσεις ώστε να διαχωρίσεις τις βλεφαρίδες. Ακούμπησε απλά τη μάσκαρα στις ρίζες των κάτω βλεφαρίδων χωρίς να προχωρήσεις προς τις άκρες και.. Καλώς ήρθες σούπερ σέξι βλέμμα!

Ποια είναι η ιδανική ποσότητα;
Αυτό που πρέπει να θυμάσαι είναι ότι όση περισσότερη μάσκαρα βάζεις τόσο λιγότερο φυσικό θα είναι το αποτέλεσμα. Προτίμησε να περάσεις δυο στρώσεις μάσκαρα και αν θέλεις κάτι πιο extra φρόντισε πρώτα να χτενίσεις τις βλεφαρίδες με ειδικό βουρτσάκι.

Δείτε ακόμα
Τα τζιν που θα φορεθούν το Φθινόπωρο

Tip: Αν τα μάτια σου απέχουν αρκετά το ένα από το άλλο δώσε έμφαση στις βλεφαρίδες της εσωτερικής γωνίας και να είναι κοντά και κάνε το αντίθετο.

Ξεχνάς κάποια σημεία
Για να πετύχεις ένα σαγηνευτικό βλέμμα που μαγνητίζει, μην ξεχνάς να απλώσεις την μάσκαρα ακόμα και στις βλεφαρίδες που βρίσκονται στην εσωτερική γωνία. 

Δεν ξεβάφεσαι σωστά
Το καλό ντεμακιγιάζ είναι από τα βασικότερα beauty tips! Φρόντισε λοιπόν να επιλέξεις ένα εξειδικευμένο προϊόν για τα μάτια ώστε να μην ταλαιπωρήσεις τις βλεφαρίδες σου.

Διαβάστε
ακόμα