Τα πιο stylish φορέματα του καλοκαιριού


Το καλοκαίρι έχει έρθει για τα καλά και το μόνο που σκεφτόμαστε είναι οι καλοκαιρινές μας διακοπές

Όλες μας θέλουμε να είμαστε στιλάτες – άλλωστε πρέπει να ανανεώσουμε το instagram μας- . Αν λοιπόν θέλεις να είσαι ένα σικ και περιποιημένη το μόνο που έχεις να κάνεις είναι scroll down ώστε να μάθεις ποια είναι τα πιο in φορέματα του καλοκαιριού που πρέπει οπωσδήποτε να εντάξεις στη ντουλάπα αλλά και στη βαλίτσα σου!

Εlegant Dress

Ένα φόρεμα με κοψίματα ή ιδιαίτερα δεσίματα είναι η τέλεια επιλογή καθώς “μιλάει” από μόνη της! Δεν χρειάζεται να καταβάλεις κάποια ιδιαίτερη προσπάθεια στο styling, αφού είναι ένα εντυπωσιακό κομμάτι από μόνο του. Μη διστάσεις λοιπόν να γίνεις πιο παιχνιδιάρα με ένα αεράτο, αλλά elegant φόρεμα. Συνδύασέ το με ένα εντυπωσιακό κόσμημα, και είσαι έτοιμη!

Floral & Maxi

Καλοκαίρι ίσον floral. Όπως καταλαβαίνεις λοιπόν ένα μάξι φλοράλ φόρεμα δεν πρέπει να λείπει από την ντουλάπα σου. Τα λόγια για το συγκεκριμένο κομμάτι είναι περιττά. Είναι εντυπωσιακό και με το κατάλληλο styling μπορεί να σταθεί σε όλες τις περιπτώσεις. Φρόντισε ωστόσο να μην το παρακάνεις με το styling καθώς ο “πρωταγωνιστής” είναι το φόρεμα. Άστο λοιπόν να λάμψει!

Kολλητά φορέματα

Τα κολλητά φορέματα είναι all-time-classic. Επένδυσε λοιπόν σε ένα κολλητό φόρεμα με έντονο χρώμα το οποίο θα αναδεικνύει τις καμπύλες σου. Ολοκλήρωσε την εμφάνισή σου με ένα neutral και λαμπερό make up και προτίμησε αξεσουάρ σε ουδέτερα χρώματα. Το αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό!

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε
ακόμα