Σπιτικό peeling προσώπου!


peeling

Το πρόσωπο μιας γυναίκας απαιτεί συχνή περιποίηση ειδικά με όλο αυτό το μακιγιάζ που χρησιμοποιούμε καθημερινά.

Tο επιβαρύνουμε και δεν το αφήνουμε να αναπνεύσει! Ο καλύτερος τρόπος για να πετύχεις ένα βαθύ καθαρισμό και να αποκτήσεις ένα λείο και λαμπερό δέρμα είναι το peeling. Εμείς συλλέξαμε και σου παρουσιάζουμε μερικές υπέροχες προτάσεις ώστε να δημιουργήσεις μόνη σου πολύ εύκολα και οικονομικά peeling προσώπου.

Peeling για σύσφιξη προσώπου

Τα υλικά που θα χρειαστείς είναι πολύ απλά. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι: ένα πακέτο ζελατίνη και χυμό από ένα λεμόνι και πορτοκάλι. Ζέστανε τη ζελατίνη μαζί με τους χυμούς, μέχρι να διαλυθεί και άφησε την να κρυώσει ελαφρώς. Άπλωσε το μείγμα στο πρόσωπο σου και είσαι έτοιμη! Η ζελατίνη συσφίγγει το πρόσωπο, ενώ το λεμόνι και το πορτοκάλι βοηθούν στην απολέπιση και τόνωση του προσώπου.

Peeling ανανέωσης

Αν οι ρυτίδες έχουν κάνει την εμφάνιση τους, το συγκεκριμένο peeling είναι ιδανικό για σένα! Αυτά που θα χρειαστείς είναι: 1/4 αγγούρι, 1 ασπράδι αυγού και 1 κουταλάκι του γλυκού χυμό λεμόνι. Πολτοποίησε όλα τα υλικά μαζί μέχρι να αναμειχθούν και να δημιουργήσουν ένα συμπαγές μείγμα, άπλωσε το στο πρόσωπο σου και άφησε το για 25 λεπτά. Το αγγούρι μειώνει την υπέρχρωση αλλά και τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες. Ενώ το ασπράδι καθαρίζει και σφίγγει το δέρμα.

Peeling επανόρθωσης του PH

Εδώ θα χρειαστείς 1 χυμό ντομάτας, ένα πακέτο ζελατίνη και 1 κουταλιά της σούπας χυμό πορτοκάλι. Ζέστανε όλα τα υλικά μαζί ώστε να λιώσει η ζελατίνη και είναι έτοιμο! Η ντομάτα βοηθά στην αποκατάσταση του φυσικού PH του δέρματος και είναι ένα εξαιρετικό υλικό για να μειώσει τις κηλίδες που έχουν δημιουργηθεί από τον ήλιο στο πρόσωπο σου.

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε
ακόμα