Ιδανικά χρώματα μαλλιών για καστανές


Όλες μας αργά ή γρήγορα βαριόμαστε τα μαλλιά μας και παίρνουμε την απόφαση για μια αλλαγή.

Όλες μας αργά ή γρήγορα βαριόμαστε τα μαλλιά μας και παίρνουμε την απόφαση για μια αλλαγή.

Μπορεί να το σκέφτεσαι καιρό και να μην το έχεις πάρει ακόμα απόφαση. Και εδώ εμφανιζόμαστε εμείς! Ίσως είναι και ένα σημάδι ώστε να κάνεις την αλλαγή που τόσο καιρό σκέφτεσαι! Δες λοιπόν μερικές ιδέες που θα σε ανανεώσουν, θα σε ανεβάσουν και θα σου δώσουν έξτρα αυτοπεποίθηση.

Χάλκινες άκρες μαλλιών

Το χάλκινο είναι ένα χρώμα λαμπερό το οποίο ταιριάζει στις περισσότερες επιδερμίδες. Δοκίμασε λοιπόν να κάνεις τις άκρες των μαλλιών σου χάλκινες για να φωτίσεις το πρόσωπο σου!

Καστανόξανθες ανταύγειες

Οι καστανόξανθες ανταύγειες είναι αρκετά ζεστές και ταιριάζουν τέλεια σε όλες τις εποχές! Φρόντισε όμως το ξανθό που θα διαλέξεις να μην είναι πολύ έντονο και να μην απέχει πολύ από το φυσικό σου για να μη φαίνεται πολύ η διαφορά. Προσπάθησε να το ανοίξεις απλά μερικούς τόνους.

Ξανθές – πορτοκαλί και βυσσινί ανταύγειες

Αν θέλεις να κάνεις κάτι διαφορετικό και παιχνιδιάρικο, τότε αυτή είναι μια καλή επιλογή. Επίσης αυτά τα χρώματα ταιριάζουν πολύ ωραία σε καστανά μαλλιά και το αποτέλεσμα αφήνει μια γλυκιά χρωματική αρμονία στα μαλλιά σου και το αποτέλεσμα είναι αξιοζήλευτο.

Μπορντό όμπρε

Αν θέλεις να κάνεις μεν μια αλλαγή αλλά από την άλλη δεν θέλεις να είναι πολύ έντονη, τότε αυτή είναι η ιδανική επιλογή για σένα! Ένα γλυκό, ζεστό μπορντό στις άκρες των μαλλιών είναι μια διακριτική αλλά εμφανή αλλαγή αν είσαι καστανή. Το συγκεκριμένο κόκκινο είναι πολύ ήπιο και γλυκό και ταιριάζει στις περισσότερες επιδερμίδες. Αν, λοιπόν, θέλεις μια πιο ήπια αλλαγή, δοκίμασε αυτό το γλυκό μπορντό όμπρε και το αποτέλεσμα θα σε εκπλήξει!

Διαβάστε επίσης