Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Η Μαίρη Συνατσάκη ποζάρει με μπικίνι στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της!

Η Μαίρη Συνατσάκη και ο Ίαν Στρατής διανύουν την πιο όμορφη περίοδο της ζωής τους

Καθώς ετοιμάζονται να γίνουν γονείς για πρώτη φορά. Αυτό το διάστημα βρίσκονται για τις καλοκαιρινές του διακοπές στην Κρήτη, γεμίζοντας τις μπαταρίες τους για τη νέα σεζόν.

Η Μαίρη Συνατσάκη διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της. Πρόσφατα μίλησε για τις διατροφικές αλλαγές που της έχει προκαλέσει η εγκυμοσύνη:

«Τρεισήμισι μήνες δεν μπορούσα να φάω τίποτα γι’ αυτό μου στέλνατε “πώς έχεις αδυνατίσει έτσι”. Εκεί μετά την 14η -15η εβδομάδα ωστόσο τα καταφέρνω πολύ καλύτερα. Να κάνετε μικρά και συχνά γεύματα, σας είπα τώρα κάτι που έχετε διαβάσει παντού, αλλά ήταν το μοναδικό που κάπως άρχισε να ζώσει την κατάσταση».

Τον Δεκαπενταύγουστο – την ημέρα της γιορτής της- ανέβασε ένα post όπου ποζάρει με το μπικίνι της στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της! Το post το συνόδευσε με την εξής λεζάντα:

«Για ποιες από όλες τις ευχές να πρωτοευχαριστήσω δεν ξέρω… αλλά στέλνω όλη την καλοσύνη πίσω σε όλους σας! Χρόνια πολλά σε ολάκερη την χώρα και έξτρα ευχαριστώ που με κάνετε να γιορτάζω δυο φορές τον χρόνο 🧿♥️»

Διαβάστε επίσης