Γνωστή παρουσιάστρια ήθελε τζάμπα ρούχα αλλά ο μαγαζάτορας την πέταξε έξω

Forever Woman

Το περιστατικό έλαβε χώρα σε μια μπουτίκ στη Μύκονο και αφορά τον τσακωμό μαγαζάτορα με γνωστή παρουσιάστρια.

Για ένα επεισόδιο με πρωταγωνίστρια γνωστή ξανθιά παρουσιάστρια εκπομπής και ιδιοκτήτη μπουτίκ στη Μύκονο γράφει η Espresso.

Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή παρουσιάστρια ήθελε να της δώσουν τζάμπα τα ρούχα που πήρε από γνωστή μπουτίκ του νησιού. Ο ιδιοκτήτης απαίτησε τα χρήματά του και εκείνη τον απείλησε ότι θα του κάνει δυσφήμηση.

Δείτε επίσης: Ρούλα Κορομηλά: Η throwback φωτογραφία με μαγιό

Όπως γράφει χαρακτηριστικά η Espresso:

«Σούσουρο και ξεφωνητό σ’ όλη τη Μύκονο προκάλεσαν οι απαιτήσεις, τα νούμερα και τα τσαλίμια γνωστής νεαράς (τη λες, δεν τη λες νεαρά) Ελληνίδας (είναι κατάξανθη τηλεστάρ). H οποία, αφού αναστάτωσε πασίγνωστη μπουτίκ του νησιού -με φίρμες και υπογραφές παγκόσμιων και πανάκριβων οίκων- ζητώντας να δοκιμάσει ό,τι υπήρχε στα ράφια, απαίτησε στη συνέχεια να της τα… χαρίσουν!

Αφού, λοιπόν, η παρουσιάστρια επέλεξε τα ρούχα που της άρεσαν, ζήτησε από την πωλήτρια να της τα βάλει σε μία σακούλα για να φύγει – κι ούτε λόγος για πληρωμή.

Με αυτοπεποίθηση που θα τη ζήλευε και η Ζιζέλ, «αποποιήθηκε ευθυνών»!

«Θα σας κάνω διαφήμιση στο Ιnstagram και στην εκπομπή μου! Η οποία είναι η No 1 στην ελληνική τηλεόραση και όλοι με προσκυνούν!», είπε αφήνοντας κάγκελο τους πάντες!

Στα της μπουτίκ τώρα –μετά την απαραίτητη «instagramική σημείωση»– όλες οι τζάμπα αξιώσεις δεν βασίζονταν σε κάποια συμφωνία. Aλλά έγιναν μόνο και μόνο για το σταριλίκι και τα ωραία της μάτια!

Τα οποία όμως, όσο ωραία κι αν είναι, δεν έπεισαν τον επιχειρηματία. O οποίος τής έδειξε την πόρτα της εξόδου με εκείνη να τον απειλεί ότι θα του κάνει δυσφήμιση.

Δείτε επίσης:

Διαβάστε
ακόμα