Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ιωάννα Τούνη: Πηγαίνετε σε έναν ψυχολόγο, δεν είναι κακό

“Νιώθετε καλύτερα με αυτό που κάνετε; Πηγαίνετε σε έναν ψυχολόγο, δεν είναι κακό”

H Ιωάννα Τούνη μαζί με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, ανακαινίζουν το σπίτι τους λίγο καιρό πριν τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού. Η influencer έδειξε μέσω κάποιων instagram stories την ανακαίνιση που κάνουν στον κήπο τους ενώ τόνισε πως θέλει να βάλει και ένα άγαλμα του Βούδα.

Αυτή η δήλωσε προκάλεσε την έντονη αντίδραση ενός «φίλου» της που της έστειλε υβριστικό μήνυμα λέγοντας:

Δείτε επίσης: Ιωάννα Τούνη: Η φωτογραφία που ανέβασε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου

«Ρε ζώο τον σατανά μέσα στο σπίτι σου, το παιδί σου σκέψου. Εικόνες βάλε όχι Βούδες, να χαθείτε αντίχριστοι»

Η Ιωάννα Τούνη απάντησε δημόσια:

«Πολύ όμορφη εικόνα για άτομο που – μάλλον – θεωρεί τον εαυτό του καλό χριστιανό, να στέλνει τέτοια μηνύματα σε κάποιον που δεν γνωρίζει καθόλου και δεν του έχει φταίξει σε τίποτα! Ο Χριστιανισμός μιλάει για αγάπη προς τους γύρω, να μην κρίνεις τους συνανθρώπους σου και σίγουρα να μην επιτίθεσαι αναίτια. Το πόσες εικόνες θα βάλεις στο σπίτι σου, δεν δείχνει τίποτα για το ποιόν σου, ούτε για τη ψυχή σου!

Αυτοί οι καθωσπρεπισμοί του τύπου “ντύνομαι σεμνά”, “έχω στο σπίτι εικονοστάσι” και κατά τα άλλα ψάχνω ευκαιρία που να ρίξω φαρμάκι και κακία, δεν με απασχολούν καθόλου! Έχω εικόνες στο σπίτι μου και θα βάλω ό,τι διακοσμητικά θέλω στον χώρο μου! Και ελπίζω το παιδί μου να μάθει να σέβεται οτιδήποτε διαφορετικό τριγύρω του και να μην κατακρίνει τους άλλους!».

Στην συνέχεια, η Ιωάννα Τούνη ανέβασε ένα βίντεο story και ανέφερε:

«Μην κρίνετε όλους τους άλλους πίσω από ένα πληκτρολόγιο. Χ…. με για τη γνώμη σας. Σταματήστε να το κάνετε αυτό το πράγμα online. Δηλαδή μπαίνετε online είστε πίσω από το πληκτρολόγιο και γράφετε κακία κακία. Νιώθετε καλύτερα με αυτό που κάνετε; Δηλαδή πραγματικά. Πηγαίνετε σε έναν ψυχολόγο, δεν είναι κακό. Όχι στο Instagram, όχι στα social και όχι στην πραγματικότητα, σταματήστε».

Δείτε επίσης:

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Ο τραυματισμός στο πόδι της 
Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Οι ευχές για τα γενέθλια του πατέρα της 

Διαβάστε επίσης