Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Γιάννης Στάνκογλου: H πρώτη φωτογραφία από τη συνέχεια της σειράς “Το Νησί”

to-nisi

O ηθοποιός δημοσίευσε μια φωτογραφία από τα γυρίσματα της τηλεοπτικής σειράς με λεζάντα: «Μια νύχτα του Αυγούστου, καλή μας αρχή».

Η συνέχεια της επιτυχημένης σειράς θα ονομάζεται «Μια Νύχτα του Αυγούστου» και τα γυρίσματα γίνονται σε Αθήνα και Κρήτη
Η συνέχεια της επιτυχημένης σειράς «Το Νησί» είναι γεγονός και ο ηθοποιός Γιάννης Στάνκογλου δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία από τα γυρίσματα.

Ο τίτλος της συνέχειας θα είναι «Μια Νύχτα του Αυγούστου». Θα βασίζεται και πάλι σε βιβλίο της Βικτόρια Χίσλοπ και ο Γιάννης Στάνκογλου θα επιστρέψει μέσα από τον ρόλο του Ανδρέα Βανδουλάκη. Η υπόθεση της σειράς θα μας μεταφέρει στη δεκαετία του ’50 και έχει στο επίκεντρό της τη δολοφονία μιας γυναίκας από τον σύζυγό της, όταν ο τελευταίος μαθαίνει ότι είχε εραστή της, τον καλύτερό του φίλο.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός δημοσίευσε τις προάλλες μια εικόνα από τα γυρίσματα της τηλεοπτικής σειράς, στον λογαριασμό του στο Instagram, γράφοντας στη λεζάντα: «Μια νύχτα του Αυγούστου, καλή μας αρχή».

Πριν μερικές ημέρες, ο Γιάννης Στάνκογλου βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι με τη Μάριον». Όπου έδωσε μερικές λεπτομέρειες για το πώς θα εξελιχθεί η πλοκή:

«Στη συνέχεια της σειράς υπάρχει ο Ανδρέας Βανδουλάκης στη φυλακή για έξι χρόνια μετά τον φόνο της Άννας. Ξεκινάμε αυτή την Δευτέρα τα γυρίσματα. Τα περισσότερα θα είναι εδώ. Υπάρχουν κάποια γυρίσματα και στην Κρήτη αλλά το δικό μου location είναι στη φυλακή οπότε και είναι όλο εδώ. Είναι πάρα πολύ ωραίο γραμμένο το σενάριο».

Όσον αφορά το νησί της Σπιναλόγκας και όσους βρίσκονταν εκεί, ο ηθοποιός είπε:

«Έχει κλείσει η Σπιναλόγκα αλλά θα υπάρχουν δυο, τρεις χαρακτήρες από το πρώτο “Νησί” που είναι στη συνέχεια σε κάποιο νοσοκομείο. Από όσο ξέρω θα δούμε και τον Τάσο Νούσια και πολλούς ηθοποιούς που ήταν στην πρώτη σειρά. Δεν θα είναι όμως η Κατερίνα Λέχου και ο Στέλιος Μάινας. Βέβαια και εγώ… πέθαινα στο παλιό Νησί αλλά βλέπουμε τώρα τον ήρωα λίγο πριν πεθάνει σε αυτά τα έξι χρόνια»

Πηγή: protothema.gr

Διαβάστε επίσης