Γέμισε ένα μεγάλο σαλόνι με κομψότητα!


Τελικά ένα μεγάλο σαλόνι να μην είναι τόσο μεγάλη τύχη όσο νόμιζες...

Τελικά ένα μεγάλο σαλόνι να μην είναι τόσο μεγάλη τύχη όσο νόμιζες

Η αλήθεια είναι ότι το να έχεις ένα μικρό χώρο και να πρέπει να τα χωρέσεις όλα και μάλιστα με στυλ δεν είναι εύκολο ξέρεις όμως τι είναι δυσκολότερο; Να έχεις ένα μεγάλο χώρο και να πρέπει να τον διακοσμήσεις ώστε να δείχνει cozy και φιλικός. Τελικά ένα μεγάλο σαλόνι να μην είναι τόσο μεγάλη τύχη όσο νόμιζες, καθώς μπορεί εύκολα να φανεί κρύος και απρόσωπος. Μην ανησυχείς όμως, εμείς είμαστε όμως εδώ για να σου δείξουμε πώς να επιμεληθείς έναν μεγάλο χώρο σωστά!

Τοποθέτησε έναν μεγάλο γωνιακό καναπέ

Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του να έχεις ένα μεγάλο σαλόνι είναι ότι μπορείς να φιλοξενήσεις πολλά άτομα. Βασική προϋπόθεση όμως για κάτι τέτοιο είναι να έχεις και αρκετά καθίσματα. Ένας μεγάλος γωνιακός καναπές είναι η ιδανική επιλογή, καθώς θα σε γλιτώσει από το να προβληματίζεσαι για το που θα βολευτεί ολόκληρη η παρέα σου!

Διακόσμησε με πρωτότυπα χαλιά

Όταν έχεις μικρό σαλόνι τότε αναγκάζεσαι να κάνεις πιο safe και basic επιλογές ακόμα και στα χαλιά, αφού μια λάθος διακόσμηση μπορεί να κάνει το χώρο να φαίνεται ακόμα πιο μικρός. Ένα μεγάλο σαλόνι όμως σου δίνει την δυνατότητα να πειραματιστείς και να επιλέξεις τολμηρά χαλιά. Μην διστάσεις να κάνεις layering με δύο χαλιά, πράγμα που θα γεμίσει και θα κάνει πιο ζεστό το σαλόνι!

Διαχώρισε νοητά το χώρο

Αρκετές φορές ένα ευρύχωρο σαλόνι μπορεί να δείχνει μονότονο. Για να το αποφύγεις αυτό χώρισε νοητά το σαλόνι σε διάφορες ζώνες. Όπως για παράδειγμα, μπορείς να μετατρέψεις ένα σημείο του σε τραπεζαρία ή να φτιάξεις μια ζεστή γωνία με πολυθρόνα για χαλάρωση.

Διακόσμησε με μεγάλα φυτά εσωτερικού χώρου

Τα φυτά εσωτερικού χώρου είναι αγαπημένο διακοσμητικό. Μην αργείς λοιπόν, διακόσμησε το ευρύχωρο σαλόνι σου με τα μεγαλύτερα φυτά ώστε να δώσεις μια μεγάλη δόση πράσινου και ζωντάνιας!

Μην ξεχνάς τους τοίχους σε ένα μεγάλο σαλόνι

Οι άδειοι τοίχοι σε έναν μεγάλο χώρο τον κάνουν να δείχνει ακόμα πιο κρύος. Φρόντισε λοιπόν να διακοσμήσεις τους τοίχους με στοιχεία που αγαπάς, όπως ράφια ή πίνακες. Έτσι, το σαλόνι σου θα δείξει απευθείας πιο γεμάτο και ζεστό!

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε
ακόμα