Γιατί πρέπει να έχεις πάντα μια αυγοθήκη στο μπάνιο σου

Διαβάζοντας τον τίτλο αυτού του άρθρου θα σκέφτηκες «τι δουλειά θα μπορούσε να έχει η αυγοθήκη στο μπάνιο»;

Κι όμως, αν δεν έχεις καταλάβει τη χρησιμότητα της, πέρα από την έννοια που της δίνει ο τίτλος της, τότε είσαι πίσω…

Καταρχάς, ας ξεκινήσουμε από τα βασικά: η αυγοθήκη είναι αυτό το μικρό στρογγυλό ποτηράκι, το οποίο βρίσκεις παντού και πάρα πολύ φθηνά. Είναι ιδανική για αποθήκευση πολλών πραγμάτων και δεν ανήκει μόνο στην κουζίνα του σπιτιού σου!

Σφουγγαράκι μακιγιάζ

Σε αυτήν μπορείς να φυλάξεις το σφουγγαράκι του μακιγιάζ. Ώστε να μη χρειαστεί να το ακουμπάς στο ράφι που βρίσκεται κάτω από τον καθρέφτη του μπάνιου και πολλές φορές να βρωμίζει. Για αυτό, μπορείς να το έχεις πάντα σε μια δική του αυγοθήκη. Ώστε να μη λερώνεται όταν θα έρχεται σε επαφή με τα άλλα εργαλεία του μακιγιάζ. Θα διατηρείς λοιπόν και το ράφι καθαρό και το σφουγγαράκι! Δύο σε ένα, νοικοκυρεμένα!

Μολύβια μακιγιάζ

Έχεις κι αυτά τα μολύβια μακιγιάζ που δεν λες να τα αποχωριστείς. Είναι τα αγαπημένα σου, ξέρεις ότι κάνουν καλή δουλειά και τα ξύνεις συνέχεια. Όμως, από το πολύ ξύσιμο έχουν μικρύνει πάρα πολύ. Με αποτέλεσμα όταν τα ψάχνεις μέσα στο νεσεσέρ να μη τα βρίσκεις κατευθείαν. Μπορείς να μαζέψεις όλα τα μικρά μολύβια στην αυγοθήκη σου για να τα βρίσκεις κατευθείαν και να μη ψάχνεις συνεχώς. Να μην περιμένει και το ραντεβού σου…

Τσιμπιδάκια – Κοκαλάκια

Πόσες φορές έχεις αποφασίσει να αλλάξεις το χτένισμά σου τελευταία στιγμή, ή θες να βρεις έναν τρόπο να καλύψεις τα λαδωμένα μαλλιά και τα τσιμπιδάκια φαντάζουν η ιδανική λύση; Πού είναι όμως; Ψάχνεις στο νεσεσέρ, ψάχνεις στην κοσμηματοθήκη, στα συρτάρια για να βρεις ένα κι αυτό… με το ζόρι! Σε αυτή την περίπτωση, χρειάζεσαι την αυγοθήκη. Έχει το τέλειο μέγεθος και μπορείς επίσης να αποθηκεύσεις σε αυτή τα τσιμπιδάκια και τα κοκαλάκια σου.

Δείτε ακόμα
Πώς θα βγάλω τον λεκέ από makeup;

Διαβάστε
ακόμα