Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ζυμαρικά με τόνο

Ζυμαρικά με τόνο από τον Δημήτρη Μιχαηλίδη

Νόστιμη και γρήγορη συνταγή ζυμαρικών με τόνο και κρέμα γάλακτος! Ιδανικό πιάτο και για φοιτητές και όχι μόνο!

Διάβασε επίσης: Εύκολη συνταγή για μαρμελάδα κυδώνι

Συστατικά

  • 250 γρ. ριγκατόνι
  • 200 ml κρέμα γάλακτος light
  • 1 κοσνέρβα τόνο Geisha σε νερό, στραγγισμένη
  • Λίγος μαϊντανός

Μέθοδος Εκτέλεσης

Γεμίζουμε μια κατσαρόλα με νερό, την τοποθετούμε στη φωτιά και προσθέτουμε μέσα λίγο αλάτι. Ρίχνουμε τα ριγκατόνι στο βραστό νερό και βράζουμε σύμφωνα με τις οδηγίες συσκευασίας. Ψιλοκόβουμε λίγο μαϊντανό. Σουρώνουμε τα ζυμαρικά, ρίχνουμε πάνω τους λίγο ελαιόλαδο και ανακατεύουμε. Βάζουμε ξανά την κατσαρόλα μας στο μάτι σε μέτρια φωτιά.

Ρίχνουμε μέσα την κρέμα γάλακτος, αλάτι και πιπέρι. Σουρώνουμε το νερό από τις κονσέρβες τόνου. Μόλις αρχίσει να πήζει η κρέμα γάλακτος, προσθέτουμε στην κατσαρόλα τα ζυμαρικά και τον τόνο και ανακατεύουμε. Μόλις ανακατευτούν, αποσύρουμε από τη φωτιά. Πασπαλίζουμε με τον κομμένο μαϊντανό και σερβίρουμε.

Πηγή: dimitrismichailidis.com

Δείτε επίσης:

Σοκολατένια λεμονόπιτα
Κοτόσουπα αυγολέμονο

Διαβάστε επίσης