Τα snacks που θα σε χορτάσουν από τις «επικίνδυνες» βραδινές λιγούρες!

Συν ότι θα σε κάνουν να κοιμηθείς σαν πουλάκι…

Είναι κάποια βράδια που η πείνα χτυπάει «κόκκινο» και η προσπάθεια που έχεις κάνει όλη τη μέρα για να ακολουθήσεις μια ισορροπημένη διατροφή ξαφνικά καταστρέφεται. Αυτό συμβαίνει γιατί όταν γυρνάς από τη δουλειά κουρασμένη, το τελευταίο πράγμα που σκέφτεσαι είναι να μαγειρέψεις. Οπότε, «καταβροχθίζεις» ό,τι έχει απομείνει στα ντουλάπια και στο ψυγείο. Κι όμως, υπάρχουν κάποια snacks που θα σε χορτάσουν χωρίς να σε παχύνουν αλλά θα σε κάνουν να κοιμηθείς και σαν πουλάκι…

Chips κολοκυθιού

Ξέρω ότι τα chips πατάτας είναι γευστικά, τι θα’ λεγες όμως να δοκιμάσεις και τα chips κολοκυθιού; Μάλιστα, για να αποφύγεις το λάδι, μπορείς να τα βάλεις στο φούρνο με ελάχιστο αλάτι και μπαχαρικά. 

Smoothie

Δεν χρειάζεται να είναι πρωί για να απολαύσεις το αγαπημένο σου healthy ρόφημα. Βάλε στο μπλέντερ τα λαχανικά και τα φρούτα της αρέσκειάς σου και φρόντισε να αυτοσχεδιάσεις! Όσο περισσότερα, τόσο το καλύτερο. Νομίζω δεν υπάρχει κάτι πιο δυναμωτικό. 

Αυγό

Όλοι στο λένε αυτό και το ξέρεις από πολύ μικρή. Δεν υπάρχει κάτι πιο χορταστικό από το αυγό. Λίγο η πρωτεΐνη, λίγο η γεύση και οι απίστευτες παραλλαγές που μπορείς να κάνεις μαζί του, το αυγό είναι μία από τις καλύτερες επιλογές για βραδινό γεύμα. Απόλαυσέ το σκέτο ή βάλτο πάνω σε ψωμί ολικής αλέσεως με λίγο αβοκάντο, για «καλά» λιπαρά!  

Δείτε ακόμα
Η τροφή που θα σε κάνει να καις θερμίδες όλη μέρα

Διαβάστε
ακόμα