Υγιεινά τσιπς

Η παρακάτω συνταγή θα σε ανταμείψει μιας και πέρα από πολύ εύκολη, περιέχει και ελάχιστα υλικά.

Πόσο τέλειο να μπορείς να φας τσιπς όποτε θέλεις χωρίς τύψεις;

Η παρακάτω συνταγή θα σε ανταμείψει μιας και πέρα από πολύ εύκολη, περιέχει και ελάχιστα υλικά.

Υλικά

  • 120 γραμμάρια αλεύρι από ρύζι
  • 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
  • 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
  • 1 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη
  • Ένα κουταλάκι του γλυκού ρίγανη
  • 1 κομμάτι λαδόκολλα για το ψήσιμο
  • 150 ml νερό

Εκτέλεση

Σε ένα μπολάκι βάζουμε το αλεύρι ρυζιού μαζί με το ελαιόλαδο, το αλάτι, τη ζάχαρη, τη ρίγανη και το νερό και ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει το αλεύρι. Το μείγμα μας θα πρέπει να είναι αραιό και όχι σαν ζύμη. Απλώνουμε ένα κομμάτι λαδόκολλα σε ένα μεγάλο ταψί και απλώνουμε μία μία κουταλιά από το μείγμα μας, φροντίζοντας να έχουν αρκετή απόσταση μεταξύ τους ώστε να μην κολλήσουν. Ψήνουμε τα τσιπς μας, στους 180-200 βαθμούς για 10-15 λεπτά μέχρι να πάρουν χρώμα και τα τσιπς μας είναι έτοιμα να τα απολαύσεις!

Διαβάστε
ακόμα