Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2022

Πώς θα είναι η Δευτέρα σου;

Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Ενώ η δυνατότητα της συγκέντρωσης σήμερα είναι δύσκολη για σένα, είναι μια καλή στιγμή για την αναζήτηση πληροφοριών. Οι σημερινές ενέργειες δεν φέρνουν σαφήνεια, αλλά παράγουν συναισθήματα δυσαρέσκειας που σε ωθούν να κάνεις σημαντικές αλλαγές. Μπορεί να είναι δύσκολο να επικεντρωθείς σε γεγονότα και αριθμούς, καθιστώντας τη μια καλύτερη μέρα όμως για δραστηριότητες ελεύθερης μορφής. Συναισθηματικά νιώθεις πως κάτι δεν πηγαίνει καλά στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου, αλλά δεν βρίσκεις το θάρρος να του μιλήσεις για αυτό. Εσύ που είσαι μόνη, έχεις τη δυνατότητα να φλερτάρεις αρκεί να θέλεις.

Ταύρος

Σήμερα επιθυμείς κάποια συνέπεια και υποστήριξη κυρίως από το οικογενειακό σου περιβάλλον. Οι αποφάσεις δεν είναι εύκολο να ληφθούν, καθώς οι εναλλακτικές λύσεις σε κάνουν να φοβάσαι ότι θα χάσεις. Η ανάγκη σου για ασφάλεια μπορεί να έρχεται σε αντίθεση με την αίσθηση ότι πρέπει να μεγαλώσεις, να εξελιχθείς και να εκθέσεις τον εαυτό σου σε νέες ιδέες και εμπειρίες. Προσπάθησε όσο μπορείς να φανείς συνεπής απέναντι στον ερωτικό σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνη, άσε την γκρίνια και φρόντισε να περάσεις καλά.

Δίδυμοι

Σήμερα πιθανά να υπερεκτιμήσεις τις ικανότητες σου ή να υποτιμήσεις μια κατάσταση. Για αυτό θα ήταν προτιμότερο να αποφύγεις σημαντικές αποφάσεις και ενέργειες, καθώς υπάρχουν σημαντικές λεπτομέρειες που είναι πολύ εύκολο να αγνοηθούν αυτήν τη στιγμή. Σταμάτα να σκέφτεσαι και απόλαυσε τη βραδιά με τον αγαπημένο σου σύντροφο. Εσύ που είσαι μόνη, καιρός να εντοπίσεις τα παρελθοντικά λάθη στη συναισθηματική σου ζωή και να αλλάξεις τακτική.

Καρκίνος

Η μέρα μπορεί να προκαλέσει παθιασμένα συναισθήματα. Οι αξίες και οι απόψεις μπορεί να έρχονται σε αντίθεση με τους άλλους, για αυτό είναι προτιμότερο να κρατήσεις μια συναισθηματική απόσταση από τους ανθρώπους που νιώθεις να σε ενοχλούν. Βάλε τις σωστές προτεραιότητες στα εργασιακά και μην επικεντρώνεσαι σε λιγότερο ουσιώδη θέματα και δραστηριότητες. Το μυαλό σου περιπλανιέται και ο ερωτικός σύντροφος σου μπορεί να αρχίσει τις διαμαρτυρίες. Εσύ που είσαι μόνη, κάνε πράγματα που θα σε βοηθήσουν να χαλαρώσεις.

Δείτε επίσης: Βάσω Λασκαράκη: «Ήμουν πολύ κλειστός άνθρωπος και ο Λευτέρης με άλλαξε»

Λέων

Οι σημερινές ενέργειες δεν είναι ιδανικές για σαφήνεια ή για αίσθηση προόδου. Μικρά εμπόδια που αντιμετωπίζεις τώρα μπορεί να επιβάλλουν μικρές αλλαγές και βελτιώσεις που θα σε βοηθήσουν μακροπρόθεσμα. Μην λαμβάνεις θέση σε συζητήσεις ή και σχέδια στα εργασιακά καθώς λείπουν σημαντικές λεπτομέρειες. Η ζήλια και η κτητικότητα είναι κακός σύμβουλος για την ερωτική σχέση σου. Εσύ που είσαι μόνη, αρκέσου στο φλερτ και μην δεσμεύεσαι συναισθηματικά.

Παρθένος

Η Σελήνη περνά το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας στον τομέα των επιδόσεων σου και χρησιμεύει ως υπενθύμιση για να ρυθμίσεις και να βάλεις τις προτεραιότητες σου. Μπορεί επίσης να ανησυχείς για μια κακή επιλογή του παρελθόντος ή για ένα λάθος που έχει γίνει. Καιρός να πάρεις πρωτοβουλίες στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου και να κάνεις τα όνειρα σου πραγματικότητα. Εσύ που είσαι μόνη, αξιόλογες ευκαιρίες μπορούν να σε οδηγήσουν στην πληρότητα.

Ζυγός

Η εποικοδομητική διαχείριση της ενέργειας σου σήμερα μπορεί να μην είναι εύκολη, αλλά αν δεν είναι απαραίτητο επίλεξε να κάνεις ένα διάλειμμα. Επίσης μπορεί να υπάρξουν παρεξηγήσεις ή σύγχυση που αφορούν σε φιλίες ή την εργασία. Οι ανασφάλειες μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια και μπορεί να υπάρξουν κάποιες αμφιβολίες ή ανησυχίες που σε εμποδίζουν να δράσεις. Οι εμμονές σου δεν σε αφήνουν να απολαύσεις τη συντροφιά του αγαπημένου σου. Εσύ που είσαι μόνη, το φλερτ και η επιμονή ενός θαυμαστή ανεβάζει την αυτοπεποίθηση σου.

Σκορπιός

Η Σελήνη συνεχίζει για το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας να σε ενθαρρύνει να αφιερώσεις χρόνο στο να κατανοήσεις τον εαυτό σου και τα πρόσφατα γεγονότα. Είναι η ώρα του Σεληνιακού μήνα για να αφουγκραστείς και να παραμείνεις στα συναισθήματα σου αντί να τα απορρίψεις. Πάρε μια ανάσα από τις επαγγελματικές έννοιες και υποχρεώσεις και ξεκουράσου. Η αφοσίωση του ερωτικού σου συντρόφου σε απαλλάσσει από τις συναισθηματικές ανασφάλειες σου. Εσύ που είσαι μόνη, το ανούσιο φλερτ φαίνεται να σε έχει κουράσει και πλέον έχεις ανάγκη από κάτι σταθερό στη ζωή σου που δεν αργεί να φανεί.

Τοξότης

Η Σελήνη διασχίζει τον τομέα της συνεργασίας σου για ένα μεγάλο μέρος της ημέρας και οι περιοχές της ζωής σου που έχουν χάσει τις ισορροπίες τους είναι πιο εμφανείς. Η αναζήτηση περισσότερης αρμονίας πλέον σου είναι ανάγκη. Η αναποφασιστικότητα σου στα εργασιακά πιθανά να προκαλέσει λάθη. Η μέρα περνά όμορφα με τη συντροφιά του αγαπημένου σου. Εσύ που είσαι μόνη, η καλή σου διάθεση σε κάνει να ξεχωρίζεις και να κερδίζεις θαυμαστές.

Αιγόκερος

Συναισθηματικές ευαισθησίες φέρνουν στην επιφάνεια οι πλανητικές ενέργειες. Τείνεις να παρατηρείς μικρά προβλήματα στη ζωή σου και υπάρχει μια τάση ανησυχίας. Απόφυγε λοιπόν την υπερβολική ανάλυση και φρόντισε να περάσεις καλά. Εάν δεν είσαι βέβαιη για ένα επαγγελματικό θέμα είναι προτιμότερο να εκφράσεις μια άποψη υπό τις τρέχουσες συνθήκες. Αφέσου λίγο συναισθηματικά απέναντι στον ερωτικό σύντροφο σου προκειμένου να τον κάνεις να νιώσει πιο ασφαλής. Εσύ που είσαι μόνη, είσαι εξαιρετικά επιλεκτική απέναντι σε νέες γνωριμίες.

Υδροχόος

Εάν δυσκολεύεσαι να συγκεντρωθείς, ίσως χρειαστεί να απομακρυνθείς από μια κατάσταση για να τη δεις και να την αξιολογήσεις καλύτερα. Η αυξημένη δημιουργικότητα σου στα εργασιακά φέρνει τα αποτελέσματα που επιδιώκεις. Πάθος και ρομαντισμός στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου δίνουν ενδιαφέρον στη μέρα σας. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε τις κατακτήσεις, το έντονο φλερτ και τους χαλαρούς ρυθμούς που επικρατούν αυτές τις μέρες.

Ιχθείς

Οι σημερινές ενέργειες εντείνουν την ανάγκη σου για επιπλέον ξεκούραση. Η Σελήνη το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας στον τομέα της οικογένειας σε παροτρύνει να τους αφιερώσεις χρόνο και να περάσεις όμορφα μαζί τους. Η ώρα της ανταμοιβής στα εργασιακά είναι πολύ κοντά. Κάντε κάτι διαφορετικό σήμερα με τον ερωτικό σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνη, προετοιμάσου για σημαντικές γνωριμίες και αλλαγές στη συναισθηματική σου ζωή.

Πηγή: tlife.gr

Δείτε επίσης:

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Είναι έτοιμη για την πρεμιέρα του Love Island 
Φαίη Σκορδά: Εξώδικο στην εκπομπή της λίγο πριν την πρεμιέρα 

Διαβάστε επίσης