Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Συγκλονίζει η Αμάντα Μανωλάκου για την ασθένειά της

«Έχω πολλαπλές εστίες σκλήρυνσης στο κεφάλι»

Η εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας» με τον Μιχάλη Κεγαλογιάννη ασχολήθηκε σήμερα με τα αυτοάνοσα νοσήματα, τα συμπτώματα που δίνουν αλλά και πόσο κρίσιμη είναι η έγκαιρη διάγνωσή τους. Η στιλίστρια Αμάντα Μανωλάκου μίλησε για την ασθένειά της, την πολλαπλή σκλήρυνση, η γνωστή σε όλους σκλήρυνση κατά πλάκας.

«Δεν έδωσα εγώ τη σημασία, μίλησα με τον ξάδερφό μου στο τηλέφωνο, ο οποίος τυχαίνει να είναι γιατρός, και μου είπε να πάω στο νοσοκομείο. Σηκώθηκα από το κρεβάτι και άρχισα να βλέπω το ταβάνι να κουνιέται σαν σεισμός. Μετά δεν μπορούσα να περπατήσω, κουνιόταν το πάτωμα, ήταν λίγο περίεργο όλο αυτό που ένιωθα. Ήταν συνεχόμενο», είπε αρχικά η Αμάντα Μανωλάκου.

”Μου έκαναν κάποιες εξετάσεις και μου είπαν ότι ίσως είναι ίλιγγος και τελευταία στιγμή ήρθε μια γιατρός, είδε κάτι στο μάτι μου και μου είπε ότι πρέπει να κάνω μαγνητική εγκεφάλου. Ο Θεός με φώτισε γιατί δε θα έμπαινα ποτέ. Με βοήθησε ο κύριος που ήταν στον μαγνητικό τομογράφο και έτσι μαθεύτηκε. Έχω πολλαπλές εστίες σκλήρυνσης στο κεφάλι. Όταν μου το είπε, επειδή ήταν απότομα, δεν πρόλαβα να το επεξεργαστώ. Ρώτησα τον άντρα μου τι είναι σκλήρυνση» συμπλήρωσε η Αμάντα Μανωλάκου.

Πηγή:https://www.tlife.gr

Διαβάστε επίσης