Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Γιάννα Αγγελοπούλου: “Αυτός ο κρύος ο πλούσιος τι θέλει τώρα;”

Η Γιάννα Αγγελοπούλου αποκάλυψε στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος» τις πρώτες σκέψεις που έκανε μόλις αντίκρισε για πρώτη φορά τον Θόδωρο Αγγελόπουλο

Καλεσμένη στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος» βρέθηκε η Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη, η οποία μίλησε για τον πρώτο καιρό της σχέσης της με τον σύζυγό της Θόδωρο Αγγελόπουλο, ενώ αποκάλυψε για πρώτη φορά τι περιέχει η ατζέντα που έχει πάντα μαζί της και «διέλυσε» πολλούς μύθους γύρω από το όνομά της.

Όπως είπε η Γιάννα Αγγελοπούλου: «Η ατζέντα είναι ο παραδοσιακός τρόπος για να κρατάω όλες μου τις δουλειές. Τι έχει γίνει, τι έχω να κάνω κτλ. Έχω φωτογραφίες των παιδιών μου και η πρώτη φωτογραφία είναι μια με τον Θόδωρο που είχαμε βγάλει τυχαία πριν καν γίνουμε ζευγάρι… Είμαι πολύ συναισθηματικός άνθρωπος. Όταν είμαι ευχαριστημένη είναι και ο Θόδωρος. Η πρώτη μου σκέψη όταν τον είδα ήταν “Αυτός ο κρύος ο πλούσιος τι θέλει τώρα;”»

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Αυτό που με κέρδισε είναι ότι έβλεπα από τότε ότι αισθανόταν ευχαριστημένος όταν έβλεπε και εμένα χαρούμενη και ευτυχισμένη. Του είχα πει τον προβληματισμό μου για την κόρη μου Καρολίνα και τον χωρισμό μου και μου είχε πει ότι θα έχει την κόρη μου σαν δική του. Η Καρολίνα ήταν 6,5 χρονών. Βέβαια είχα άγχος αλλά ο Θόδωρος είναι ένας καλός πατέρας. Μεγάλωσε την Καρολίνα σαν πραγματική του κόρη και μετά ήρθαν και οι γιοι μας στη ζωή που είχαν την Καρολίνα σαν βασίλισσα».

Περάσαμε δύσκολες εποχές

Επίσης, μίλησε ανοιχτά και για τη σοβαρή περιπέτεια που είχε με την υγεία της. Αλλά και την κρίση που πέρασε ο γάμος της. Περάσαμε δύσκολες εποχές γιατί εντάξει ο Θόδωρος είναι ένας άνθρωπος που έχει πάρα πολλά καλά. Ξαφνικά βρέθηκε στη σκιά κι όλοι μιλούσαν για την Γιάννα. Κι εγώ όμως ασχολιόμουν αμέτρητες ώρες, δεν είχα μυαλό για τίποτα άλλο. Μια σχέση που είχαμε σφυρηλατήσει κι ήταν ισορροπημένη, ξαφνικά είχε φύγει. Αυτό συν το θέμα της υγείας μου, που ήρθε μόλις τελείωσαν οι Ολυμπιακοί.

Πρέπει να έχεις το θάρρος να πεις το αντιμετωπίζω κι όχι ότι έτσι είναι η κατάσταση και χωρίζω. Το ξεπεράσαμε για να λέγομαι ακόμα Γιάννα Αγγελοπούλου… Όταν μου είπαν έχεις αυτό και θα κοιτάξουμε να το προλάβουμε, ήταν οι πρώτες διακοπές που έκανα με τα παιδιά μου. Ο γιατρός φοβήθηκε, έλεγε ότι το αίμα της είναι σαν νερό. Πρέπει να την πάτε στο νοσοκομείο. Κοίτα λέω πόσα έχω περάσει και θα γίνει μια στραβή και θα φύγω τώρα με τα παιδιά μικρά. Φοβήθηκα, υπήρχε κίνδυνος για όλα.

Πηγή: govastileto.gr

Διαβάστε επίσης