Σιμιγδαλένιος Χαλβάς

Forever Woman

Αυτός ο σιμιγδαλένιος χαλβάς ήρθε για να μείνει!

Πεντανόστιμος και υγιεινός, χωρίς προσθήκη ζάχαρης και λαδιού. Φτιάξτε αυτή τη λαχταριστή και υγιεινή συνταγή με λίγα υλικά στη κουζίνα του σπιτιού σας!

Yλικά

  • 825 γρ. νερό
  • 825 γρ. φυσικός χυμός πορτοκάλι
  • 40 ml Slim Line Stevia υγρό
  • 250 γρ. σιμιγδάλι χονδρό
  • Κανέλα
  • Αμύγδαλα φίλε, ψημένα

Μέθοδος Εκτέλεσης

  1. Βάζουμε σε δυνατή φωτιά μια κατσαρόλα και προσθέτουμε το νερό, το χυμό πορτοκαλιού και τη στέβια.
  2. Μόλις βράσουν, προσθέτουμε το σιμιγδάλι και ανακατεύουμε καλά μέχρι να πήξει το μείγμα.
  3. Βάζουμε το μείγμα σε μια φόρμα του κέικ με τρύπα στη μέση και το βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 3 ώρες.
  4. Ξεφορμάρουμε τον χαλβά σε μια πιατέλα και πασπαλίζουμε με κανέλα και αμύγδαλα φιλέ.

Πηγή: dimitrismichailidis.com

Διαβάστε
ακόμα