Σήμερα η κηδεία του Γιάννη Κοντούλη

Το τελευταίο αντίο θα πούνε σήμερα οι συγγενείς και οι φίλοι του Γιάννη Κοντούλη στο κοιμητήριο της Γλυφάδας

Το τελευταίο αντίο στον ναύαρχο, Γιάννη Κοντούλη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Παρασκευής 24 Ιουνίου νικημένος από τον καρκίνο θα πουν σήμερα συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι.

Ο ναύαρχος, Γιάννης Κοντούλης πάλεψε τρία χρόνια με τον καρκίνο. Ήταν κάτι το οποίο γνώριζαν ελάχιστα άτομα από τον στενό του κύκλο.

Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί στην Μητρόπολη Αθηνών, όπου θα αποδοθούν τιμές Ναυάρχου από το Πολεμικό Ναυτικό. Η ταφή θα γίνει στο Νέο Κοιμητήριο Γλυφάδας.

Η Δέσποινα Μοιραράκη θρηνεί για τον χαμό του συζύγου της, ο οποίος ήταν το στήριγμά της. Έχασα τη ζωή μου, έχασα τον άνθρωπό μου, το στήριγμά μου. Ο πόνος μου είναι τεράστιος. Ήταν τα λόγια της Δέσποινας Μοιραράκη για τον θάνατο του συζύγου της.

Το 2011 το ζευγάρι είχε ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας. Ενώ έκτοτε, η «βασίλισσα των χαλιών» σε κάθε της συνέντευξη, μιλούσε με τα πιο γλυκά λόγια αγάπης για τον άνθρωπό της.

Η Δέσποινα Μοιραράκη μέσα από τον λογαριασμό της στο Ιnstagram έκανε παράκληση. Αντί για στεφάνια στην κηδεία του Γιάννη Κοντούλη, να δοθούν τα χρήματα σε παιδιά που πάσχουν από καρκίνο.

Πηγή: govastileto.gr

Διαβάστε
ακόμα