Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Σεφ της βασίλισσας Ελισάβετ: «Είχαν πει ότι πρέπει να έχουμε έτοιμη τη μαύρη μας στολή»

Ο Έλληνας σεφ της βασίλισσας Ελισάβετ, Νίκος Κουλούσιας, μίλησε στην εκπομπή «Happy Day»

Λίγη ώρα μετά το θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ, ο Έλληνας σεφ της αποκάλυψε τον τρόπο που του ανακοίνωσαν τον χαμό της βασίλισσας και τι ακολούθησε. Συγκεκριμένα δήλωσε:

«Αρχικά λάβαμε την είδηση πολύ νωρίτερα από την δημοσιοποίηση που έκανε το Παλάτι. Είχαν πει ότι πρέπει να έχουμε έτοιμη τη μαύρη μας στολή».

Δείτε επίσης: Πέθανε η Βασίλισσα Ελισάβετ

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για τις προτιμήσεις της βασίλισσας στο φαγητό:

«Ήμασταν ελεύθεροι να δημιουργήσουμε οτιδήποτε είχε σχέση με γλυκό. Απαγορεύονταν αυστηρά ρύζι, μακαρόνια και πατάτες. Από εκεί και πέρα ήμασταν ελεύθεροι να κάνουμε οτιδήποτε θέλουμε αρκεί να ήταν γραμμένο στα γαλλικά. Όλα τα μηνύματα έπρεπε να είναι με γαλλικές-αυστριακές συνταγές και έπρεπε να ήταν μαγειρεμένα εποχιακά. Δεν μπορούσαμε να βάλουμε δηλαδή κεράσια και φράουλες τον χειμώνα. Έπρεπε οτιδήποτε μαγειρεύουμε να έχουμε άμεση επαφή με τις βασιλικές φάρμες και να ενημερωνόμαστε τι έχουν αυτή τη στιγμή και από εκεί και έπειτα το προμηθευόμασταν και το φτιάχναμε. Αγαπούσε πάρα πολύ το πρωί τον τόνο με φρεσκοκομμένο αγγουράκι. Το μεσημέρι ήθελε κάτι πάρα πολύ ελαφρύ ως ενδιάμεσο, όπως για παράδειγμα από σολομό Σκωτίας, καραβίδας, σπαράγγια. Για βραδινό ήταν δύο φέτες του τοστ χωρίς κόρα και μαρμελάδα σύκο. Δεν της άρεσε καθόλου να μαγειρεύουμε με σκόρδο».

Δείτε επίσης:

Έχω άδικο που νευρίασα με τον πρώην άντρα μου;
Στάθης Παναγιωτόπουλος: Δημοσιογράφος τον κατηγορεί για δημοσίευση προσωπικών στιγμών της

Διαβάστε επίσης