Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Έχω άδικο που νευρίασα με τον πρώην άντρα μου;

Με τον άντρα μου ήμασταν 6 χρόνια παντρεμένοι και έχουμε 2 παιδάκια

Πριν 2 χρόνια αποφασίσαμε να χωρίσουμε κρατώντας όμως επαφές και λόγω των παιδιών μας. Συνεχίζαμε να κάνουμε μαζί γιορτές, ενώ κρατούσα και τέλειες σχέσεις τόσο με την μητέρα του όσο και με την αδελφή του. Ο πρώην άντρας μου δεν χαιρόταν ιδιαίτερα με αυτή την κατάσταση αλλά δεν μιλούσε λόγω των παιδιών.

Δείτε επίσης: 38χρονη παντρεύτηκε τον εαυτό της στη Σαντορίνη

Παρόλα αυτά εγώ δεν έβρισκα το λόγο να νευριάζει, καθώς θέλοντας ή μη θα είμαι για πάντα στη ζωή του. Αυτό το διάστημα, έχει βρει μια σύντροφο και ετοιμάζονται να παντρευτούν. Χτες λοιπόν έστειλαν τα προσκλητήρια σπίτι και είδα ότι έχουν καλέσει μόνο τα παιδιά και όχι εμένα.

Εγώ εκνευρίστηκα και πήρα αμέσως τηλέφωνο την μητέρα και την αδελφή του και τις ενημέρωσα. Εκείνες μου είπαν ότι δεν μπορούν να ανακατευτούν και ότι τους καλεσμένους τους αποφασίζει το ζευγάρι. Μετά από λίγο με πήρε ο πρώην σύντροφος μου και με έβρισε που ανακατεύτηκα και ότι δεν είχα καμία δουλειά να πάρω τηλέφωνο να παραπονεθώ.

Τότε θύμωσα και το έκλεισα. Θεωρώ ότι αυτή η συμπεριφορά είναι απαράδεκτη! Καθώς δεν γίνεται να με αφήσει έξω από αυτό το γεγονός της ζωής του. Άλλωστε θα είναι καλό και για τα παιδιά μας να δούνε ότι έχουμε μια καλή σχέση και στηρίζουμε ο ένας τον άλλον.

Θεωρείτε λοιπόν ότι έχω άδικο που νευρίασα;

Δείτε επίσης:

Ηλίας Μελέτης : «Έκανα χρήση ναρκωτικών για μία περίοδο»
Η αντίδραση της Μαίρης Συνατσάκη για τις δηλώσεις των πρώην συντρόφων της

Διαβάστε επίσης