Πρίγκιπας Γουίλιαμ: Δεν θα επαναλάβω τις “αμαρτίες” του πατέρα μου

Forever Woman

“Εγώ δεν είμαι Κάρολος! Δεν θα γίνω σαν τον πατέρα μου που αδιαφόρησε για μας κυνηγώντας την Καμίλα”

Σύμφωνα με άρθρο της Daily Mail ο πρίγκιπας Γουίλιαμ είναι αποφασισμένος να είναι παρών για τα παιδιά του και να μην ακολουθήσει τα βήματα του πατέρα του. Ο οποίος έλειπε διαρκώς από κοντά τους.

Ο ίδιος δεν έκρυψε, πόσο πολύ του έλειψε η παρουσία του πατέρα του Κάρολου, όταν ήταν μικρός και κυρίως μετά τον θάνατο της μητέρας του πριν από 25 χρόνια.

Δείτε επίσης: Ο Simon Porte Jacquemus παντρεύτηκε τον σύντροφό του

Το άρθρο της Daily Mail αναφέρει ότι αυτός ήταν ένας από τους λόγους που αποφάσισε μαζί με τη σύζυγο του Κέιτ να μετακομίσει μαζί με όλη την οικογένεια στο Ουίνδσορ. Στόχος του είναι τα τρία παιδιά του, ο 9χρονος πρίγκιπας Τζορτζ, η 7χρονη πριγκίπισσα Σαρλότ και ο 5χρονος, πρίγκιπας Λούις να ξεκινήσουν μια νέα ζωή εκεί. Εκεί που θα είναι πιο ελεύθερα και θα μπορούν να περνούν ποιοτικό χρόνο με τους γονείς τους.

Συγκεκριμένα, πηγή από το παλάτι αναφέρει:

“Ο Γουίλιαμ πιστεύει ότι το γεγονός ότι ο πρίγκιπας Κάρολος ήταν τόσο πολύ αφοσιωμένος στα καθήκοντα του. Είχε άμεση επίπτωση στην παιδική ηλικία των παιδιών και κυρίως μετά τον θάνατο της μητέρας τους“.

Συμπληρώνοντας ότι η σχέση του Κάρολου με την Καμίλα, συνέβαλε στο να στερηθούν τα παιδιά τον πατέρα τους σε μια ευαίσθητη περίοδο μετά τον θάνατο της μητέρας τους.

Δείτε επίσης:

Διαβάστε
ακόμα