Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Μαυρίκιος Μαυρικίου – Ιλάειρα Ζήση: Ο εντυπωσιακός γάμος

Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλαέιρα Ζήση

Στον Ιερό Ναό Αποστόλου Ανδρέα στη Λεμεσό, ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου, το απόγευμα της Κυριακής 28 Αυγούστου ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλαέιρα Ζήση. Από νωρίς πλήθος κόσμου βρισκόταν εκεί περιμένοντας την άφιξη του ζευγαριού.

Ο γαμπρός έφτασε στην εκκλησία συνοδευόμενος από μια αυτοκινητοπομπή, αλλά και από πολλά πυροτεχνήματα. Ενώ η Ιλαέιρα Ζήση ήταν πιο λαμπερή από ποτέ με το υπερπαραγωγή νυφικό που επέλεξε. Συγκεκριμένα εμφανίστηκε με ένα μικρό στέμμα και ένα εντυπωσιακό λευκό νυφικό με στρας, το οποίο έφερε μακριά ουρά.

Δείτε επίσης: Χρύσπα: Για ποιο λόγο αποτραβήχτηκε από τα φώτα της δημοσιότητας; 

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου δεν δίστασε να κάνει και πλάκα, καθώς όταν το αυτοκίνητο που μετέφερε τη νύφη έφτασε έξω από τον ναό, σταμάτησε για λίγο και έπειτα συνέχισε την πορεία του, με αποτέλεσμα ο Μαυρίκιος να φωνάζει: «Εεε πού πάτε; η νύφη το έσκασε!» και να τρέχει προ το αμάξι.

Αμέσως μετά τον γάμο τους, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου έκανε την πρώτη του ανάρτηση στα social media. Ο θεατρικός παραγωγός κοινοποίησε στο Instagram ένα βίντεο με τους δυο τους να βγαίνουν από την εκκλησία με τους καλεσμένους να τους πετάνε ρύζι.

Το Γαμήλιο Πάρτι

Εντυπωσιακή ήταν και η είσοδος τους στο γαμήλιο πάρτι. Το ζευγάρι έκανε ένα ξεχωριστό γαμήλιο γλέντι για τους καλεσμένους του. Όπως είχαν ενημερώσει, εκεί υπήρξαν αυστηρά μέτρα ασφαλείας, αλλά και πολλές εκπλήξεις.

Το ζευγάρι έκανε είσοδο με το τραγούδι «Σ’ αγαπώ». Οι δύο τους ήταν στον πάνω όροφο του χώρου που έγινε το πάρτι και κατέβηκαν από δυο μεγάλες σκάλες που εμφανίστηκαν ξαφνικά και βρέθηκε μπροστά στην τούρτα υπερπαραγωγή. Η τούρτα ήταν λευκή και πολυόροφη Συγκεκριμένα είχε ύψος 3 μέτρα και το μήκος της βάσης ήταν δυο μέτρα.

Αφού έκοψαν την τούρτα, το ζευγάρι χόρεψε τον πρώτο του χορό. Στη σκηνή βρέθηκε η Έλλη Κοκκίνου που τραγούδησε live την «Κοσμοθεωρία».

Δείτε επίσης:

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Τι κάνει κάθε χρόνο με το σύζυγό της Φώτη Μπενάρντο στην επέτειο τους; 
Σοφία Χατζηπαντελή: Η συγκινητική ανάρτησή της για τη γιαγιά της που έχει φύγει από τη ζωή

Διαβάστε επίσης