Πως να συνδυάσεις τα αγαπημένα σου αρβυλάκια


Είναι ένα από τα κομμάτια που φοριούνται όλη μέρα και ταιριάζουν σε όλες τις περιστάσεις!

Είναι ένα από τα κομμάτια που φοριούνται όλη μέρα και ταιριάζουν σε όλες τις περιστάσεις!

Δεν μπορείς να μη λατρέψεις τα αρβυλάκια, αφού σε κάνουν να νιώθεις δυναμική, άνετη, στιλάτη και ότι “πατάς στα πόδια σου”. Εμείς λοιπόν σου προτείνουμε τις δικές μας αγαπημένες επιλογές στο πως να φορέσεις τα αγαπημένα σου αρβυλάκια!

Τζιν σορτσάκι και αρβυλάκι!

Τίποτα δεν μπορεί να πάει λάθος με αυτό το σύνολο. Συμπλήρωσε από πάνω ένα biker leather jacket ή ένα σακάκι είτε σε oversized γραμμή είτε πιο εφαρμοστό και απογείωσε το!

Tip: Απέφυγε να φορέσεις καλσόν με το τζιν σορτσάκι. Αυτό το σύνολο φωνάζει bad girl και εσύ κρυώνεις;;

Αρβυλάκια με φόρεμα

Συνδύασε τα αρβυλάκια σου με το αγαπημένο σου φόρεμα και δημιούργησε το απόλυτο grungy-chic look. Είτε φοράς ένα αέρινο φόρεμα είτε ένα σε πιο κλασσική γραμμή το αρβυλάκι πρέπει να είναι καθαρό, σε καλή κατάσταση και σύγχρονη γραμμή.

Με εφαρμοστό τζιν

Τέλεια επιλογή να τα συνδυάσεις με το εφαρμοστό σου παντελόνι. Αν το τελείωμά του είναι λίγο μετά την γάμπα, επέλεξε να έχει κάποιο cut out ώστε να μην κόβει το πόδι σου. Επίσης ένα καλό tip είναι να να ξέρεις ότι όταν συνδυάζεις αρβυλάκια με παντελόνι που το τελείωμά του, είναι σε Α γραμμή ή καμπάνα, το μήκος του παντελονιού καλό θα ήταν να καλύπτει το αρβυλάκι χωρίς όμως να το πατάς.

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε
ακόμα