Πως να απαλλαγείς από τα μαύρα στίγματα


Όλες έχουμε κολλήσει με τις ώρες στον καθρέφτη παλεύοντας να εξαφανίσουμε τα μαύρα στίγματα.

Όλες έχουμε κολλήσει με τις ώρες στον καθρέφτη παλεύοντας να εξαφανίσουμε τα μαύρα στίγματα.

Δυστυχώς όμως όσο και να προσπαθούμε να απαλλαγούμε από αυτά τις περισσότερες φορές καταλήγουμε μόνο να τραυματίσουμε την επιδερμίδα μας. Ας δούμε λοιπόν 4 απλά αλλά θαυματουργά βήματα, τα οποία αν τα τηρήσεις θα απαλλαγείς μια και καλή από τα ενοχλητικά μαύρα στίγματα!

Καθαρισμός

Η βάση για μια υγιή επιδερμίδα είναι ο σωστός καθαρισμός. Ανάλογα λοιπόν το τύπο δέρματος σου επέλεξε τα κατάλληλα καθαριστικά προϊόντα που απομακρύνουν αλλά και ρυθμίζουν τη λιπαρότητα!

Τονωτική λοσιόν- serum

Το κατάλληλο Toner μετά τον καθαρισμό επαναφέρει το PH της επιδερμίδας και προστατεύει τον ανώτερο υμένα που αποτελεί το προστατευτικό σύνορο ανάμεσα στο δέρμα και στους εξωγενείς παράγοντες. Άρα μετά τον καθαρισμό ποτέ μην ξεχνάς την λοσιόν ή το serum σου.

Επιθέματα

Χρησιμοποίησε τα ειδικά επιθέματα 1 με 2 φορές την εβδομάδα. Τα επιθέματα απομακρύνουν τα μαύρα στίγματα όπως εκείνα της μύτης και σου χαρίζουν ένα άψογο αποτέλεσμα.

Μάσκες καθαρισμού

Φρόντισε οι μάσκες που θα χρησιμοποιήσεις να περιέχουν άργιλο, άνθρακα και καολίνη καθώς βοηθούν στην απορρόφηση της λιπαρότητας.

1, 2, 3, 4 και αντίο μαύρα στίγματα!

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε
ακόμα