Πως να μην πέφτουν οι βλεφαρίδες σου

Image by cookie_studio on Freepik

Δύο σωτήρια tips που θα σου λύσουν τα χέρια

Εκτός από την τριχόπτωση μαλλιών, ακόμα ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε μεγαλώνοντας είναι η μείωση και η συνεχής αυξανόμενη πτώση βλεφαρίδων. Αυτό συμβαίνει διότι συχνά ξεχνάμε ότι οι βλεφαρίδες, όπως ακριβώς τα μαλλιά και το δέρμα μας, έχουν κι εκείνες ανάγκη από συγκεκριμένη φροντίδα αλλά και προστασία. Δυστυχώς όμως το αμελούμε, με αποτέλεσμα η μείωση των βλεφαρίδων μας να γίνεται αισθητή όσο περνάνε τα χρόνια.

Δείτε επίσης: Πως να αντιμετωπίσεις τα λιπαρά μαλλιά

Η σωστή φροντίδα και περιποίηση, έχει ως αποτέλεσμα να μην ταλαιπωρούνται τόσο πολύ από το μακιγιάζ. Ενώ παράλληλα βοηθάει στην ενδυνάμωση τις τρίχας και τις βοηθάει να παραμένουν στη θέση τους. Η περιποίηση που χρειάζονται δεν είναι τόση δύσκολη όσο πιστεύεις αφού αν προσέξεις ένα- δύο πραγματάκια θα παρατηρήσεις αμέσως τεράστια αλλαγή. Πάμε να δούμε μαζί δύο σωτήρια tips που πραγματικά θα σου λύσουν τα χέρια!

Πες όχι στην αδιάβροχη μάσκαρα

Η μάσκαρα είναι ένα από τα πιο must προϊόντα ομορφιάς, καθώς χαρίζει ένα σαγηνευτικό βλέμμα. Η αδιάβροχη μάσκαρα, ειδικά κατά τους καλοκαιρινούς μήνες που η θερμοκρασία ανεβαίνει, είναι ο απόλυτος σύμμαχος αφού είναι ανθεκτική στη ζέστη, στην υγρασία και στον ιδρώτα. Δυστυχώς όμως, η αφαίρεση της απαιτεί περισσότερη προσπάθεια και τρίψιμο. Το τρίψιμο των βλεφαρίδων έχει την τάση να τις αποδυναμώνει και να τις κάνει να πέφτουν.

Χρησιμοποίησε τα σωστά προϊόντα ντεμακιγιάζ

Φρόντισε το προϊόν ντεμακιγιάζ που χρησιμοποιείς να είναι oil-based. Τα oil-based προϊόντα αφαιρούν εύκολα ακόμη και το αδιάβροχο μακιγιάζ χωρίς τρίψιμο, καθώς έχουν μαλακτική και καταπραϋντική δράση. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να βάλεις λίγη ποσότητα σε ένα βαμβάκι ή ένα δίσκο ντεμακιγιάζ και να κάνεις απαλό μασάζ στην περιοχή των ματιών.

Δείτε ακόμα
Shani Darden: Ποια είναι η σωστή βραδινή ρουτίνα περιποίησης

Image by cookie_studio on Freepik

Δείτε επίσης:

Διαβάστε
ακόμα