Πως να αναδείξεις τα πράσινα μάτια σου


Κανείς δεν μπορεί να διαφωνήσει στο ότι τα πράσινα μάτια είναι άκρως εντυπωσιακά

Όλα τα χρώματα ματιών έχουν τη δική τους ομορφιά αλλά τα πράσινα είναι λίγο παραπάνω εντυπωσιακά. Αν λοιπόν ανήκεις στις τυχερές πρασινομάτες σου έχω μερικές εκπληκτικές ιδέες ώστε να τονίσεις τα μάτια σου ακόμα περισσότερο με τη βοήθεια του μακιγιάζ. Πάμε να δούμε πως!

Ροζ σκιά

Ο συνδυασμός ροζ με πράσινο είναι από τους πιο must και εγγυημένους τρόπους ώστε να αναδείξεις το πράσινο χρώμα των ματιών σου. Οι ροζ αποχρώσεις σε συνδυασμό με τα πράσινα μάτια δημιουργούν ένα ζεστό look το οποίο θα φωτίσει ακόμα περισσότερο το πρόσωπο σου. Άλλωστε, μια ροζ σκιά είναι η τέλεια επιλογή για καθημερινά make- up looks καθώς χαρίζει ένα φυσικό και φρέσκο αποτέλεσμα!

Έντονο eyeliner

Το eyeliner είναι ένα από τα πιο σημαντικά beauty tools ώστε να αναδείξεις τα μάτια σου! Ειδικά αν έχεις πράσινα μάτια πρέπει να το εκμεταλλευτείς στο έπακρον. Αν λοιπόν ψάχνεις ένα βραδινό μακιγιάζ τότε τόλμησε ένα look με έντονο eyeliner. Εδώ δεν χρειάζονται υπερβολές. Το κλασικό μαύρο eyeliner είναι ιδανικό καθώς θα δημιουργήσει την τέλεια αντίθεση, κάνοντας τα μάτια σου να φαίνονται ακόμα πιο έντονα!

Καφέ και nude σκιές

Οι καφέ και Nude αποχρώσεις σου χαρίζουν ένα safe look ιδανικό για όλες τις ώρες και όλες τις περιστάσεις! Ειδικά αν θέλεις ένα διακριτικό αποτέλεσμα, οι nude σκιές είναι η ιδανική επιλογή. Καθώς είναι ότι πρέπει για ένα καθημερινό μακιγιάζ.

Δείτε ακόμα  Βάλε eyeliner βάσει του σχήματος των ματιών σου!

Διαβάστε επίσης