Ποιο είναι το ιδανικό κούρεμα ανάλογα την ηλικία σου!


Έχοντας το κατάλληλο κούρεμα μπορείς να αναδείξεις τα δυνατά στοιχεία του προσώπου σου με μεγάλη ευκολία.

Έχοντας το κατάλληλο κούρεμα μπορείς να αναδείξεις τα δυνατά στοιχεία του προσώπου σου με μεγάλη ευκολία.

Ποιο είναι όμως το ιδανικό κούρεμα για σένα; Εμείς λοιπόν θα σε βοηθήσουμε να διαλέξεις το κατάλληλο χτένισμα για την ηλικία σου το οποίο θα αναβαθμίσει το στυλ σου με ένα μοναδικό τρόπο!

Στα 20+

Στα 20+ είναι η ευκαιρία να πειραματιστείς με τα μαλλιά σου. Εξάλλου αν δεν το κάνεις τώρα πότε θα το κάνεις;; Παίξε με φράντζες, ασυμμετρίες, αφέλειες είναι τέλειες για αυτήν την ηλικία, ενώ από την άλλη μπορείς να επιλέξεις το κλασικό καρέ το οποίο θα σε γλυκάνει με μοναδικό τρόπο.

30+

Οι γοητευτικές γυναίκες 30+, καλό θα ήταν να επιλέξεις κουρέματα τα οποία να είναι εύκολα στο στυλιζάρισμα και την φροντίδα τους. Μπορείς να επιλέξεις κοντά κουρέματα που δίνουν μια πιο παιχνιδιάρικη όψη, ή αν θέλεις να δώσεις μια extra φρεσκάδα στο πρόσωπο σου προτίμησε φράντζα ή μύτες.

40+

Για τις δυναμικές γυναίκες άνω των 40 μπορείς να επιλέξεις το αγαπημένο και κλασικό μακρύ καρέ. Για εσένα όμως που αγαπάς τις αφέλειες και τις φράντζες είναι η τέλεια ηλικία να τις ενστερνιστείς!

50+

Για τις ώριμες γυναίκες άνω των 50 τα κοντά κουρέματα είναι ιδανικό. Καθώς αναδεικνύουν το πρόσωπο σου δίνοντας του μια πιο φρέσκια και μοντέρνα εικόνα. Ένα καρέ είναι ακριβώς ότι χρειάζεσαι ώστε να αγκαλιάσει το πρόσωπο σου και να σου δώσει ένα υπέροχο look.

Αυτές είναι μόνο μερικές ιδέες για κούρεμα ανάλογα την ηλικία σου, είναι όλες μοντέρνες και μοναδικές. Αλλά επειδή και εσύ είσαι μοναδική, διάλεξε αυτό που θα σε κάνει να αισθάνεσαι όμορφη και μοναδική. Άλλωστε μην ξεχνάμε ότι η ηλικία είναι απλά ένα νούμερο!

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε
ακόμα