Κονσίλερ: Tι πρέπει να γνωρίζεις πριν το χρησιμοποιήσεις


Ένας από τους βασικότερους σύμμαχους στο μακιγιάζ είναι το κονσίλερ

Είναι ένα από τα πιο must καλλυντικά καθώς μας χαρίζει λάμψη και μας κάνει να φαινόμαστε πιο φρέσκιες και ξεκούραστες. Το θαυματουργό κονσίλερ είναι ο καθημερινός μας σύμμαχος το χρησιμοποιούμε όμως σωστά; Παρακάτω θα βρεις μερικά μυστικά για αυτό το θαυματουργό προϊόν που ίσως να μην ήξερες.

Εφαρμογή πριν το make-up

Αν δεν έχεις μεγάλο πρόβλημα με μαύρους κύκλους και θέλεις απλά να δώσεις μια ελαφριά λάμψη, τότε δοκίμασε να το φορέσεις πριν το μέικ απ. Παρόλα αυτά αν θέλεις καλύτερη κάλυψη προτίμησε να το βάλεις πάνω από τη βάση, προσέχοντας πάντα να μην έχουν μεγάλη απόκλιση οι αποχρώσεις των 2 προϊόντων.

Κονσίλερ στο κινητό βλέφαρο

Χρησιμοποίησε μια μικρή ποσότητα κονσίλερ σαν σκιά ώστε να δώσεις μια ελαφριά λάμψη στο κινητό βλέφαρο. Αν θέλεις να κάνεις ένα φυσικό μακιγιάζ, το συγκεκριμένο προϊόν είναι ιδανικό ώστε να φωτίσει το βλέμμα σου.

Κονσίλερ για τα σπυράκια

Φυσικά και το κονσίλερ μπορεί να καλύψει εκείνο το σπυράκι που σε εκνευρίζει. Με τον όρο όμως ότι πρέπει να επιλέξεις το κατάλληλο προϊόν. Προτίμησε λοιπόν πιο στερεά κονσίλερ, τα οποία βγαίνουν σε μορφή κόμπακτ και άπλωσε με τα δάχτυλα, πριν βάλεις τη βάση, για τέλεια κάλυψη.

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε
ακόμα