Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ποια φρούτα πρέπει να τρως αν θες να χάσεις βάρος

Η πείνα συνήθως οφείλεται στο ότι το σώμα σου είναι αφυδατωμένο ή στερείται απαραίτητα θρεπτικά συστατικά

Αν λοιπόν έχεις ξεκινήσει διατροφή και θέλεις να προσέξεις τι τρως, ένας είναι ο τρόπος να φας χωρίς να καταναλώσεις πολλές θερμίδες αλλά παράλληλα να αισθανθείς χορτάτος. Τα φρούτα! Τα φρούτα έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε νερό, καθώς επίσης και βιταμίνες και θρεπτικά συστατικά τα οποία κάνουν το σώμα σου να αισθάνεται χορτάτο.

Πάμε λοιπόν να δούμε τα καλύτερα φρούτα για την απώλεια βάρους!

Γκρέιπφρουτ

To γκρέιπφρουτ περιέχει λίγες θερμίδες που μπορεί να μειώσει το αίσθημα της πείνας. Εάν τρως μισό γκρέιπφρουτ πριν από το γεύμα σου θα χάσεις βάρος. Είναι ένα φρούτο το οποίο έχει υψηλή περιεκτικότητα σε νερό και ίνες ενώ είναι ιδανικό για το μεταβολισμό σου.

Καρπούζι

Το καρπούζι αποτελείται κατά κύριο λόγο από νερό, άρα αυτόματα περιέχει έχει ελάχιστες θερμίδες. Το νερό στα φρούτα είναι πολύ πιο ενυδατικό από το πόσιμο, καθώς απορροφάτε με πιο αργό ρυθμό με αποτέλεσμα να παραμένεις περισσότερο ενυδατωμένη.

Φράουλες

Οι φράουλες πηγή βιταμίνης C και σε βοηθούν να χάσεις βάρος. Μπορείς να τις φας με διάφορους τρόπους από σκέτες μέχρι και να φτιάξεις smoothie. Επίσης οι φράουλες βοηθούν στη μείωση του σακχάρου στο αίμα και τα επίπεδα ινσουλίνης.