6 Υπέροχες προτάσεις για νυφικές στέκες

Νυφικές στέκες: Το πολυτελές αξεσουάρ που δεν πρέπει να λείπει από καμία γυναίκα!

Οι νυφικές στέκες είναι ένα από τα πιο must και εντυπωσιακά αξεσουάρ που μπορείς να διαλέξεις. Έχουν την ικανότητα να μεταμορφώσουν σε μόλις λίγα δευτερόλεπτα ακόμα και το πιο απλό σύνολο. Ναι, όπως κατάλαβες δεν είναι ανάγκη να ντυθείς νύφη για να τις φορέσεις. Μην διαστάσεις λοιπόν να εντάξεις στο καθημερινό στυλ σου με νυφική στέκα. Παρακάτω θα βρεις μερικές υπέροχες προτάσεις οι οποίες θα βγάλουν στην επιφάνεια την πριγκίπισσα που όλες κρύβουμε μέσα μας!

Μεταλλική στέκα με οβάλ κρύσταλλα και ασημί βάση. Αγκαλιάζει πολύ απαλά το κεφάλι, χωρίς να το σφίγγει ή να το βαραίνει. Στο τελείωμα της, έχει επένδυση για να προστατεύει το δέρμα.

Μπορείς να τη βρεις εδώ: pepilou.com

Μεταλλική στέκα με κρύσταλλα. Είναι πολύ απαλή, δεν σφίγγει το κεφάλι ενώ και έχει προστατευτικά στα τελειώματα για να μην πληγώνει το κεφάλι πίσω από τα αυτιά.

Μπορείς να τη βρεις εδώ: pepilou.com

Νυφική στέκα πλεξούδα από τη χειροποίητη συλλογή Pepi Lou. Αγκαλιάζει πολύ απαλά το κεφάλι, χωρίς να το σφίγγει ή να το βαραίνει. Έχει ματ ύφασμα ποιότητας κρεπ με γεμάτη ύφανση.

Μπορείς να τη βρεις εδώ: pepilou.com

Νυφική στέκα κόμπος από τη χειροποίητη συλλογή Pepi Lou. Αγκαλιάζει πολύ απαλά το κεφάλι, χωρίς να το σφίγγει ή να το βαραίνει. Έχει τελειώματα με κορδέλα, για να προστατεύει το δέρμα. Εξαιρετικής ποιότητας τούλι και βαμβακερή επένδυση

Μπορείς να τη βρεις εδώ: pepilou.com

Μεταλλική στέκα με οβάλ κρύσταλλα και ασημί βάση. Αγκαλιάζει πολύ απαλά το κεφάλι, χωρίς να το σφίγγει ή να το βαραίνει. Ενώ στο τελείωμα της, έχει επένδυση για να προστατεύει το δέρμα.

Δείτε ακόμα
Φορέματα για Καλοκαίρι- Φθινόπωρο

Μπορείς να τη βρεις εδώ: pepilou.com

Νυφική στέκα με δέσιμο τουρμπάν, από τη χειροποίητη συλλογή Pepi Lou. Αγκαλιάζει πολύ απαλά το κεφάλι, χωρίς να το σφίγγει ή να το βαραίνει. Έχει βαμβακερή επένδυση καθώς επίσης και τούλι με glitter. Έχει κορδέλα στα τελειώματα ώστε να μην ενοχλεί το δέρμα.

Μπορείς να τη βρεις εδώ: pepilou.com

Διαβάστε
ακόμα