Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Τάσος Χαλκιάς για Ιωάννα Μαλέσκου: «Μίλησα όσο πιο ευγενικά μπορούσα σε αυτήν την κυρία»

«Εκείνο που με ενόχλησε δεν ήταν η αναμονή όπως ειπώθηκε…»

Ο Τάσος Χαλκιάς παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο «Πάμε Δανάη!». Ο γνωστός ηθοποιός δεν δίστασε να μιλήσει και για την παρεξήγηση με την Ιωάννα Μαλέσκου, την υγεία του και αλλά και τη δήλωσή του για τον χριστιανισμό, η οποία είχε προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων.

Δείτε επίσης: Snik: «Αν θέλετε συνέντευξη ανεβάστε το μπάτζετ σας»

Συγκεκριμένα, για την Ιωάννα Μαλέσκου δήλωσε:

«Δεν έχασα καθόλου την ψυχραιμία μου, μίλησα όσο πιο ευγενικά μπορούσα σε αυτήν την κυρία. Εκείνο που με ενόχλησε δεν ήταν, όπως ειπώθηκε, η αναμονή, αν και ξεπέρασε κατά πολύ τα 35 λεπτά. Όταν έχεις κάνει έναν αγώνα 50 ετών να υπάρχεις σε αυτόν τον χώρο και ακούς “ας αρχίσουμε με αυτό που ξεκινήσατε το «Love Sorry»” κάτι παθαίνεις εκείνη την ώρα.

Εγώ το “Love Sorry” το έκανα έχοντας ήδη 20 χρόνια πορείας στον χώρο. Άρα δεν γνωρίζεις ποιος είναι απέναντί σου. Πριν το “Love Sorry” είχα συνεργαστεί ξανά με την Ελένη Μαβίλη στο “Χαϊ Ροκ”. Είχε όλες τις προδιαγραφές να κάνει επιτυχία. Ήθελα και μπόρεσα να αποδώσω τα χαρακτηριστικά του λαϊκού ηρώα, όπως ήταν ο Σάκης ο υδραυλικός. Το “Προσωπικά ζητήματα, συζήτηση κομμένη” ήταν φράση της Ελένης Μαβίλη, η οποία στο στόμα το δικό μου έγινε δική μου. Τριάντα χρονιά μετά ο κόσμος ακόμη με σταμάτα στον δρόμο και μου λέει “γεια σου ρε Σάκη”».

Δείτε επίσης:

Kαθηγήτρια εγκατέλειψε τις τάξεις για να κάνει καριέρα στο Onlyfans
Κατερίνα Γερονικολού: Τι είπε για τη συνεργασία Τσιμιτσέλη- Λασκαράκη

Διαβάστε επίσης