Οι ηλεκτρικές κουβέρτες είναι η λύση στην ενεργειακή κρίση

Forever Woman

Η ενεργειακή κρίση είναι ένα θέμα που μας απασχολεί όλους

Ειδικά όσο πλησιάζει ο χειμώνας τα πράγματα χειροτερεύουν. Οι αυξανόμενες τιμές του φυσικού αερίου, οι περιορισμένες προμήθειες, λόγω του πολέμου της Ρωσίας στην Ουκρανία και οι αυξήσεις στο κόστος ενέργειας έχουν κάνει τους καταναλωτές να ψάχνουν και να στρέφονται σε πιο οικονομικές λύσεις ώστε να ζεσταθούν. Πολλά είναι τα νοικοκυριά που αναζητούν ήδη λύσεις για να κάνουν οικονομία, καθώς αντιμετωπίζουν μεγάλες αυξήσεις στους λογαριασμούς κοινής ωφέλειας.

Διάβασε ακόμα: Πώς θα μάθουμε το παιδί να τακτοποιεί τα παιχνίδια του;

Η λύση σε αυτό το πρόβλημα έρχεται από μακριά, συγκεκριμένα από την Κίνα! Η UTK Technology είναι μια κινέζικη εταιρία η οποία κατασκευάζει ηλεκτρικές κουβέρτες και τις πουλά στο Alibaba, με ενδιαφέρον που δέχεται καθημερινά από Ευρωπαίους αγοραστές έχει πενταπλασιαστεί. Ο Crane Jin, γενικός διευθυντής της UTK μίλησε στο Bloomberg και είπε ότι οι περισσότεροι ζητούν επείγουσα αποστολή, αποκαλύπτοντας ότι η εταιρεία αναμένει να παραδώσει πάνω από 10.000 κουβέρτες στην Ευρώπη τον επόμενο μήνα.

Τι συμβαίνει όμως με τις ηλεκτρικές κουβέρτες; Αξίζει μια τέτοια αγορά;

Οι ηλεκτρικές κουβέρτες έχουν ενσωματωμένα λεπτά ηλεκτρικά καλώδια και διαχέουν τη θερμότητα μόλις συνδεθούν στο ρεύμα. Σύμφωνα με εκτιμήσεις της EnergyAustralia, κοστίζουν λιγότερο από το ένα τρίτο για να λειτουργήσουν σε σύγκριση με ορισμένες θερμάστρες. Αυτό συμβαίνει γιατί αυτό που κάνουν είναι να ζεσταίνουν τον χρήστη από κοντά αντί να θερμαίνουν ένα ολόκληρο δωμάτιο.

Δείτε επίσης:

Διαβάστε
ακόμα