Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Οι αποκαλύψεις του FBI για τον άγριο καυγά Angelina Jolie – Brad Pitt

Το FBI έκανε αποκαλύψεις για τον άγριο καυγά Angelina Jolie – Brad Pitt κατά της διάρκεια πτήσης του το 2016

Πριν από λίγες ημέρες το FBI δημοσιοποίησε λεπτομέρειες για τον άγριο καυγά ανάμεσα στην Angelina Jolie και τον Brad Pitt που τους οδήγησε στην αίτηση διαζυγίου το 2016.

Όπως αναφέρει η έκθεση του FBI, το περιστατικό έλαβε χώρα στο ιδιωτικό τζετ της οικογένειας. Κατά τη διάρκεια της πτήσης τους από την Νίκαια της Γαλλίας προς την Καλιφόρνια στις 14 Σεπτεμβρίου του 2016. Εκεί ήταν και τα έξι παιδιά του ζευγαριού, Maddox, Pax, Zahara, Shiloh και τα δίδυμα Vivienne και Knox.

Η Angelina Jolie είχε δηλώσει στις αρχές πως ο σύζυγός ήταν «τρελός» από την αρχή του ταξιδιού. Ενώ μόλις επιβιβάστηκαν στο τζετ τα πράγματα «χειροτέρεψαν».

Η υποτιθέμενη κόντρα του Pitt με ένα από τα παιδιά τους καθώς και το γεγονός ότι ο ηθοποιός κατανάλωνε μεγάλες ποσότητες αλκοόλ στην διάρκεια του ταξιδιού, τον οδήγησαν εκτός εαυτού.

Η έκθεση του FBI

Σύμφωνα με την έκθεση ο Brad Pitt, συνεχώς λογομαχούσε με την σύζυγό του, κατηγορώντας την για την διάλυση της οικογένειας τους. Κάποια στιγμή βρέθηκαν στο μπάνιο του αεροσκάφους, όπου δεν ήταν ορατοί από τους υπόλοιπους. Τότε ο ηθοποιός άρχισε να ταρακουνά από τους ώμους και το κεφάλι την Jolie. Ο ο Brad Pitt χτυπούσε με γροθιές το ταβάνι του ιδιωτικού τζετ, φωνάζοντας στην σύζυγό του πως «είναι τρελή».

Όταν βγήκαν από το μπάνιο τα παιδιά έκλαιγαν, και ρωτούσαν τη μητέρα τους αν είναι καλά. Αυτό το περιστατικό, σύμφωνα με τα λεγόμενα της Jolie, εξόργισε περισσότερο τον Pitt επαναλαμβάνοντας σε εκείνα πως «δεν είναι καλά, αφού έχει βαλθεί να διαλύσει την οικογένεια τους».

Η αντίδραση ενός από τα παιδιά ήταν να επιτεθεί λεκτικά στον πατέρα λέγοντας πως «εκείνος είναι ο τρελός». Με αποτέλεσμα να οδηγήσει τον Pitt να κατευθυνθεί επιθετικά προς το μέρος του.

Η Jolie εξήγησε πως μπήκε στην μέση, όπου και προέκυψαν τα τραύματα στην πλάτη και τον αγκώνα της. Έξι μόλις ημέρες μετά το περιστατικό η ηθοποιός υπέβαλε αίτηση διαζυγίου, το οποίο οριστικοποιήθηκε το 2018.

Η δημοσιοποίηση των εν λόγω στοιχείων δεν έχει σχολιαστεί προς το παρόν από τους εκπροσώπους καμίας πλευράς. Μια κοντινή πηγή του Pitt να αναφέρει στο αμερικανικό People πως η έκθεση, έπειτα από τόσα χρόνια, έχει σκοπό την αυτοπροβολή της ηθοποιού, η οποία ωστόσο θα έχει αρνητικό αντίκτυπο στα παιδιά της.

Διαβάστε επίσης