Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Μανούλα πρόωρα η Πέννυ Μπαλτατζή

Τι είπε η πετυχημένη τραγουδίστρια μέσα από το μαιευτήριο

Πιο ευτυχισμένη από ποτέ είναι η Πέννυ Μπαλτατζή. Καθώς πριν από λίγες ώρες έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της. Ένα υγιέστατο κοριτσάκι, καρπό του έρωτά της από τον Χρήστο Τζούτη.

Την ευχάριστη είδηση έκανε γνωστή η ιδία, δημοσιεύοντας μερικά βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου αποκαλύπτει πως η κόρη της ήρθε στον κόσμο χθες στις 23:25 το βράδυ.

«Θέλω να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για τα μηνύματά σας και την αγάπη σας. Το παιδάκι μας είναι πάρα πολύ καλό, είναι μαχίμι, βγήκε και αυτό στις 35 εβδομάδες, όπως ο Καρολάκος. Τα παιδιά μου έχουν αποφασίσει ότι θέλουν να φεύγουν νωρίς από το σώμα μου και εγώ το δέχομαι και τα ευχαριστώ που μου χάρισαν αυτό το δώρο να κατοικήσουν στο κορμάκι μου. Όλα καλά, νιώθω δυνατή, νιώθω πολύ καλά. Νιώθω ότι μπορώ να ανέβω ένα βουνό ολόκληρο.

Έχω την ανάγκη να ξεκουραστώ αν και γέννησα πολύ εύκολα, σαν αυγό βγήκε το παιδί μου. Δεν ταλαιπωρήθηκα καθόλου, σε αντίθεση με τον τοκετό του Κάρολου που ήταν αρκετά δύσκολος και οι εξωθήσεις αρκετά εξαντλητικές», είπε χαρακτηριστικά η Πέννυ Μπαλτατζή.

Πηγή: govastileto.gr

Διαβάστε επίσης