Λευκό μολύβι: Το must κομμάτι του νεσεσέρ


Ένα μαύρο μολύβι και το eyeliner αποτελούσαν για χρόνια must κομμάτι του νεσεσέρ μας.

Ένα μαύρο μολύβι και το eyeliner αποτελούσαν για χρόνια must κομμάτι του νεσεσέρ μας

Τα τελευταία χρόνια όμως τα λευκά μολύβια έκλεψαν τα φώτα της δημοσιότητας και μάλιστα για καλό λόγο! Δίνουν ζωντάνια, τραβάνε τα βλέμματα και χαρίζουν ένα διαφορετικό αποτέλεσμα χωρίς προσπάθεια. Για αυτόν τον λόγο συγκεντρώσαμε όλα τα tips που θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε ολοκληρωμένα beauty looks με τη βοήθεια του λευκού μας μολυβιού!

Βάψτε τη βάση του βλεφάρου

Χρησιμοποίησε το λευκό eyeliner για να ευθυγραμμίσεις την γραμμή, με αυτόν τον τρόπο το βλέμμα ανασηκώνεται αμέσως κάνοντας τα μάτια να φαίνονται μεγαλύτερα.

Σκιά

Χρησιμοποιήστε το λευκό eyeliner ή μολύβι και απλώστε το σε όλη την περιοχή των βλεφάρων, όπως θα έκανες με την σκιά. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε ένα σκληρό πινέλο για σκιές ματιών ή το δάχτυλο σας και ανακατέψτε το απαλά. Τελείωσε το look προσθέτοντας την αγαπημένη σου σκιά ματιών για να δημιουργήσεις ένα στιγμιαίο pop αποτέλεσμα.

Απλή γραμμή

Ενίσχυσε τη βασική makeup εμφάνιση σου, με λευκή επένδυση. Καθώς αυτός είναι ένας σίγουρος τρόπος για να βρεθείς στο επίκεντρο της προσοχής. Σχεδίασε μια ομαλή γραμμή στο επάνω βλέφαρο με ένα λευκό eyeliner ή μολύβι και θα δεις αμέσως πως τα ανοιχτά χρώματα «μεγαλώνουν» το μάτι και ανοίγουν το βλέμμα. Επίσης μην ξεχνάς, το απλό είναι πολλές φορές και το πιο εντυπωσιακό.

Εσωτερική γωνία

Επίσης ένας από τους πιο χρήσιμους τρόπους για να φορέσεις το λευκό eyeliner είναι στις εσωτερικές γωνίες του ματιού. Καθώς με αυτό τον τρόπο καταφέρνεις να φωτίσεις την όψη των ματιών σου. Έπειτα εφαρμόστε το στις εσωτερικές γωνίες κάθε ματιού, πρόσθεσε την αγαπημένη σου σκιά και ολοκλήρωσε με μερικές στρώσεις από την αγαπημένη σου mascara.

Τα αποτελέσματα σε όλες τις περιπτώσεις είναι το ίδιο μοναδικά και εντυπωσιακά!

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε
ακόμα