Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

3 τροφές που θα μακρύνουν τα μαλλιά σου γρήγορα! 

Αυτές οι τροφές θα σου χαρίσουν μακριά και υγιή μαλλιά

Όλες οι γυναίκες αγαπάμε τα μαλλιά μας. Κάποιες φορές σκεφτόμαστε να τα αλλάζουμε λιγάκι, είτε με κάποιο κούρεμα, είτε βαφή, ενώ υπάρχουν και οι φορές που θέλουμε να τα μακρύνουμε. Σίγουρα, ο χρόνος βοηθάει σε αυτό, όμως είναι και μερικές τροφές που αν τις βάλεις στην καθημερινότητα σου, θα κάνουν θαύματα! 

Πράσινα λαχανικά

Αυτά τα λαχανικά χαρίζουν υγιή μαλλιά, καθαρή επιδερμίδα και επίπεδη κοιλιά. Επομένως, δεν είναι περίεργο που βοηθούν και στο να μακραίνουν τα μαλλιά μας. Βάλε το σπανάκι, το μαρούλι και τα χόρτα στην καθημερινότητά σου και δες τα μαλλιά σας να μεταμορφώνονται.

Σολομός και βακαλάος 

Ο σολομός είναι άλλη μια υπερτροφή που κάνει καλό σε όλο το σώμα. Είναι πλούσιος σε βιταμίνη D και πρωτεΐνη, συστατικά απαραίτητα για δυνατά και υγιή μαλλιά. Το ίδιο ισχύει και για τον βακαλάο οποίος περιέχει μεγάλες ποσότητες βιοτίνης που κάνει καλό στα μαλλιά. Φάε εναλλάξ τα δύο αυτά ψάρια και δες τα μαλλιά να μεγαλώνουν πολύ γρήγορα.

Καρύδια και αμύγδαλα 

Αυτά είναι δύο snacks που πρέπει να βάλεις στη ζωή σου γιατί προσφέρουν τρομερά οφέλη. Περιέχουν βιοτίνη, βιταμίνη E και Ω-3 λιπαρά, που προστατεύουν τα μαλλιά από σπασίματα και ψαλίδα και τα κάνουν πολύ πιο δυνατά.

Φυσικά, για να δεις τα μαλλιά σου να μακραίνουν θα πρέπει να περιμένεις μερικούς μήνες έτσι ώστε ο οργανισμός να αρχίσει να απορροφά τα θρεπτικά συστατικά που του δίνεις. Το σίγουρο είναι πως θα επωφεληθείς κι εσύ και τα μαλλιά σου από τις παραπάνω τροφές! 

Διαβάστε επίσης