Κονσίλερ: Πράγματα που πρέπει να ξέρεις!


concealer

Το κονσίλερ είναι ένας από τους βασικότερους σύμμαχους στο μακιγιάζ

Kαθώς σου χαρίζει λάμψη, φρεσκάδα και σε κάνει να δείχνεις ξεκούραστη ακόμα και αν έχεις κοιμηθεί μόνο 2 ώρες! Καλύπτει τα μικρά σημαδάκια και τα ενοχλητικά σπυράκια ενώ παράλληλα εξαφανίζει τους μαύρους! Το κονσίλερ όπως καταλαβαίνεις είναι θαυματουργό και φυσικά δεν μπορεί να λείπει από το νεσεσέρ σου.

Όσο θαυματουργό κι αν είναι όμως, έχει και αυτό τα μυστικά του. Ανακάλυψε λοιπόν τα μυστικά του για φανταστική κάλυψη και τέλειο αποτέλεσμα!

Προτίμησε να το τοποθετείς πάνω από τη βάση.

Για καλύτερη κάλυψη βάλε το κονσίλερ σου αφού πρώτα έχεις τελειώσει με τη βάση σου, προσέχοντας πάντα οι αποχρώσεις των 2 προϊόντων να μην έχουν μεγάλη απόκλιση.

Κονσίλερ στο κινητό βλέφαρο

Χρησιμοποίησε μια μικρή ποσότητα κονσίλερ στο κινητό βλέφαρο σαν σκιά για ελαφριά λάμψη. Αν θέλεις να δημιουργήσεις ένα φυσικό μακιγιάζ, το συγκεκριμένο προϊόν είναι το κατάλληλο ώστε να φωτίσει το βλέμμα σου.

Κονσίλερ για τα σπυράκια

Αν θες να καλύψεις αυτό το κόκκινο ενοχλητικό σπυράκι που μόλις έκανε την εμφάνισή του, χρησιμοποίησε ένα στερεό κονσίλερ σε μορφή κόμπακτ και άπλωσε το με τα δάχτυλα, πριν βάλεις τη βάση.

Η σωστή εφαρμογή

Ο καλύτερος τρόπος για να εφαρμόσεις το κοσνίλερ είναι να το απλώσεις με τα δάχτυλά σου, γιατί έτσι σε βοηθάει να έχεις την τέλεια κάλυψη! Ξεκίνησε κάτω από την εσωτερική γωνία των ματιών και άπλωσε το ταμποναριστά μέχρι την εξωτερική γωνία. Τip: Για ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα φρόντισε να καλύψεις όλη την περιοχή και όχι τμηματικά.

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε
ακόμα