Κόνι Μεταξά – Μάριος Καπότσης: Ο δεύτερος γάμος τους μετά τον θρησκευτικό

Forever Woman

Τα λόγια αγάπης που αντάλλαξαν

Παντρεύτηκαν πριν λίγες ώρες η Κόνι Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης στα Χανιά στην εκκλησία του Αγίου Ευφραίμ στα Φαλάσαρνα. Λίγο μετά όμως τον θρησκευτικό γάμο το ζευγάρι πραγματοποίησε στην παραλία το γαμήλιο πάρτι που θύμιζε σκηνή αμερικάνικης ταινίας αφού υπήρχαν παράνυφοι, ενώ αντάλλαξαν μπροστά στους καλεσμένους και κάποια λόγια αγάπης.

«Χαίρομαι πάρα πολύ που είστε όλοι εδώ. Σας αγαπώ πάρα πολύ. Είναι πολύ μεγάλη η χαρά μου. Θα ήθελα να πω ότι είμαι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στον κόσμο που έχω την Κωνσταντίνα δίπλα μου εδώ και τρία χρόνια και ελπίζω να την έχω για πάντα. Σε αγαπώ πολύ» είπε πρώτος ο Μάριος Καπότσης.

Στη συνέχεια μίλησε η Κόνι Μεταξά και είπε πως πρόκειται για την πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής της και αφού ευχαρίστησε τους φίλους τους που ήρθαν από πολλά μέρη του κόσμου για να τη δουν να παντρεύεται, είπε πως κανείς τους δεν πίστευε ότι θα ερχόταν αυτή η μέρα μιας και ποτέ πριν δεν είχε νιώσει ότι μπορεί να εμπιστευθεί κάποιον, κάτι που άλλαξε όταν γνώρισε τον Μάριο Καπότση.

Πηγή: govastileto.gr